Forum » Programska oprema » electronics workbench
electronics workbench
aleks96 ::
Zanima me če se kdo spozna na ta program, rabil bi pomoč pri sestavi demultiplekserja.
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
- premaknil iz Programiranje: bluefish ()
kr?en ::
Malo se zjasni.
1-2, 1-4? In kaj ti ne gre, sama sestava demultiplekserja ali navigacija oz. uporaba EWBja? Nalimaj kaj si ze naredil do zdaj.
1-2, 1-4? In kaj ti ne gre, sama sestava demultiplekserja ali navigacija oz. uporaba EWBja? Nalimaj kaj si ze naredil do zdaj.
Neznam sestaviti demultiplekserja, zanima me izključno to, ker dobim iz tega oceno pri pouku. Točne verzije EWBja nepoznam..
bluefish ::
Torej moraš DMUX sestaviti s pomočjo osnovnih elementov aka. logičnih vrat?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
bluefish ::
Ti je torej že uspelo zadevo realizirati na papirju? Sam program namreč s tem nima blage veze.
Kateri DMUX imaš?
Kateri DMUX imaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Logično vezje, ki razširja manjše število vhodnih v večje število izhodnih kanalov.
To je žal vse kar znam povedat o tem. Imamo sliko v zvezku.
To je žal vse kar znam povedat o tem. Imamo sliko v zvezku.
ne ni, ker moram na vaji le sestaviti ta demultiplekser, če mi nekdo pokaže, pa se bom do četrtka že naučil ane? :)
Moje znanje iz tega pa je tako low zaradi tega ker sem zaradi bolezni 3/4 leta manjkal.
Moje znanje iz tega pa je tako low zaradi tega ker sem zaradi bolezni 3/4 leta manjkal.
kr?en ::
Multiplexer @ Wikipedia
Evo, pa si preberi.
Pa glede na to, da te ni bilo 3/4 leta in se ti zgleda nic ne svita o logicnih vratih: http://www.electronics-tutorials.ws/com...
Evo, pa si preberi.
Pa glede na to, da te ni bilo 3/4 leta in se ti zgleda nic ne svita o logicnih vratih: http://www.electronics-tutorials.ws/com...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kr?en ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multiplekser in demultiplekserOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1375 (1165) | stalker |
» | 7 segmentni LCD prikazovalnik...Oddelek: Šola | 5421 (4601) | mte |
» | Dva monitorja sta mi premalo na eni mašini.Oddelek: Zvok in slika | 902 (782) | kuglvinkl |
» | Katero elektronko naj uporabimOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2241 (1752) | neoto |
» | dva samostojno delujoča HDD-ja v enem PC-juOddelek: Strojna oprema | 1083 (976) | japanskabuba |