» »

Samsung Galaxy Ace težave z baterijo

Samsung Galaxy Ace težave z baterijo

G_mAn ::

Pozdravljeni!

Imam telefon Samsung Galaxy Ace in so se mi naenkrat pojavile težave z baterijo. Baterija mi ob normalni uporabi (brez vklopljenih aplikacij)drži samo slabe pol ure, včasih mi celo sred pogovora ugasne telefon čeprav sem ga ravno odklopil iz polnilca. Zanimivo je ko potem telefon priklopim na polnjenje se napolni za par minutk nazaj na 100%.

Na servisu so mi rekli, da je najverjetneje problem z programsko opremo. Danes sem tudi naredil factory reset ter update telefona vendar je zadeva popolnoma enaka. Naložen android imam različico 2.3.3. Sam sem malce skeptičen da bi lahko res bila težava z programsko opremo saj mislim da bi moral factory reset to odpravit sumim na pokvarjeno baterijo, vendar ne bi rad takoj šel nove kupit zato prosim za pomoč če ima kdo kaj več izkušenj s tem oz. je naletel na podobne težave.

Hvala za odgovore.

hojnikb ::

pusti filat za kake par ur in potem nared wipe battery statsov preko recovery. Potem pa spet sprazn baterijo in jo spet napoln do konca..
zgleda da baterija poroča napačno kapaciteto in se zato tud noče nafilat do konca..
#brezpodpisa

G_mAn ::

Če prav razumem bi naj v recovery-u bla nekje funkcija wipe battery vendar ko pridem v recovery nikjer ne najdem te opcije na voljo je samo wipe data/factory rest ter wipe cache partition, bi moral še kaj naložiti ali pognati ta wipe battery kako drugače

hojnikb ::

potem pa z kakim programom (Battery Monitor Widget), sam boš rabo root.
#brezpodpisa

lukaz ::

Po domače nesi na servis pa naj se oni z tem ubadajo.

G_mAn ::

Sem poskusil z nekim widgetom konfigurirat baterijo in je nekak isto do 90% je vredu potem pa takoj začne padat... Polni se pa zopet od 90% dalje, če potipam baterijo se mi zdi da je malce napihjena tako da je vrjetno kar baterija zanič... bo treba kupit novo :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC S

Oddelek: Mobilne tehnologije
377643 (5546) black ice
»

zaklenjena tablica

Oddelek: Pomoč in nasveti
83246 (3010) rutar11
»

IPAD

Oddelek: Loža
235707 (4792) Zheegec
»

HTC Desire - rom flash problem?

Oddelek: Mobilne tehnologije
171237 (973) jurre
»

Samsung galaxy note BRICK

Oddelek: Mobilne tehnologije
203774 (3261) CaqKa

Več podobnih tem