Forum » Pomoč in nasveti » ko gre vse dobro, te pa misak zacne zaj...
ko gre vse dobro, te pa misak zacne zaj...
dexter_II ::
zadnje cajte sem menju kisto pa sajvemo kako cvikas ko kaj skup devas, pa da nau ja mene zaj...
evo pa se zgodil, ampak kera piz...
imam dva logitech misaka, en na usb drug na ps/2 ki ima 3 tipke,ki jih krvavo nucam
in v win xp vsake tok cajta se ta tretji gumb, ki je nastavljen na middle button ne odziva, spremenis v driverjih drugo funkcijo pa dela, wired
in sem ugasnu rac. in prizgal nazaj pa je delal ta srednji gumb.
dons pa sem mel tega dost pa sem dl driverje z logitech www in install in FOK, kot da bi odklopu strom, rac. je sedu, miske se ne odzivajo, tipkovnica tudi ne, last good ne dela, v splosnem nemorem v sistem
in evo se zaj... ze 2 ure ampak ne gre
je mogoce kako preprecit to logitechovo sranje da se ne nalozi?
ce ne bo slo pa vprasanje: kaj vse je treba nastimat, ko naredim winxp recovery?
*zahvala logitechu da ni nic skurlo, sledi po emailu*
(drugi boot dela OK in vse je zivo)
evo pa se zgodil, ampak kera piz...
imam dva logitech misaka, en na usb drug na ps/2 ki ima 3 tipke,ki jih krvavo nucam
in v win xp vsake tok cajta se ta tretji gumb, ki je nastavljen na middle button ne odziva, spremenis v driverjih drugo funkcijo pa dela, wired
in sem ugasnu rac. in prizgal nazaj pa je delal ta srednji gumb.
dons pa sem mel tega dost pa sem dl driverje z logitech www in install in FOK, kot da bi odklopu strom, rac. je sedu, miske se ne odzivajo, tipkovnica tudi ne, last good ne dela, v splosnem nemorem v sistem
in evo se zaj... ze 2 ure ampak ne gre
je mogoce kako preprecit to logitechovo sranje da se ne nalozi?
ce ne bo slo pa vprasanje: kaj vse je treba nastimat, ko naredim winxp recovery?
*zahvala logitechu da ni nic skurlo, sledi po emailu*
(drugi boot dela OK in vse je zivo)
AngelOfDeath ::
imam tudi 2 logitech miški na usb in ps/2 pa zaenkrat deluje brez problemov (tok, tok, tok) provaj z najnovejšimi vozniki od mišk ali pa s kakšnimi starejšimi.
Program se imenuje: EM_EXEC.exe če hočeš onesposobit avozagon :)
Program se imenuje: EM_EXEC.exe če hočeš onesposobit avozagon :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2414 (2083) | bluefish |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8166 (5527) | SnakeBite |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5248 (4345) | Dr_M |
» | Tipkovnica in miskaOddelek: Kaj kupiti | 1211 (1124) | JustVi |
» | Optična miška gori tudi, koje računalnik ugasnjen!Oddelek: Strojna oprema | 2203 (1570) | mlakar |