Forum » Pomoč in nasveti » Trije piski ni rešitve asrock conroe 1333
Trije piski ni rešitve asrock conroe 1333
djforever ::
Lp,
Kolega mi je prnesel računalnik ki piska, in sicer trije zaporedni piski, potem presledek in znova, poskusil sem z drugimi rami in grafično, drugi napajalnik tudi isto,!
Ne vem kako bi rešil zadewo''
Prosim za pomoč.
Hvala in lp1
Kolega mi je prnesel računalnik ki piska, in sicer trije zaporedni piski, potem presledek in znova, poskusil sem z drugimi rami in grafično, drugi napajalnik tudi isto,!
Ne vem kako bi rešil zadewo''
Prosim za pomoč.
Hvala in lp1
- polepsal: Gandalfar ()
black ice ::
Klik. Verjetno imaš probleme z RAM moduli. Si poskusil zgolj z enim modulom? 'Počisti' (clear) CMOS. Bodisi odstraniš baterijo na matični ali ponastaviš z jumperjem.
mogoce je problem,da ma kolega ram zanič,jaz pa sem poskusil samo z enim modulom pa se ta je pc2-6400 torej 800mhz,ta maticna pa podpira
Supports DDR2 667/533 non-ECC, un-buffered memory
tak da poskusim še z drugimi rami?
Supports DDR2 667/533 non-ECC, un-buffered memory
tak da poskusim še z drugimi rami?
MIHAc27 ::
3 piski so ponavadi rami. Če ima kolega več kot eno palčko, probaj samo z 1 pa po 1 v različnih slotih.
Odvisno od plošče. Če je kolikor toliko sposobna, bo pač avtomatsko delala na 667MHZ.
Če pa ni, pač 800mhz rami ne bodo delali sploh.
Če pa ni, pač 800mhz rami ne bodo delali sploh.
Če imaš kje šanso dobit 667MHZ ram... bi bilo to še za sprobat... drugače pa ja... verjetno je fuč
Ali pa da svoj ram daš v delujočo plato.
Ali pa da svoj ram daš v delujočo plato.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHAc27 ()
sem dal z ramom je vse vredu mislim da je plata fuč čeprav piska da ni rama,ampak ga noce zaznat nažalost
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne bootaOddelek: Strojna oprema | 1733 (1457) | BorutK-73 |
» | Problem z RAMomOddelek: Pomoč in nasveti | 701 (545) | DonKlemen |
» | Dell Studio 1735 problem / fuč procesor ali ram?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (888) | #000000 |
» | Težave z RAMomOddelek: Pomoč in nasveti | 639 (573) | Xserces |
» | Zamenjal 2 plati, pa se nobena ne odviza. je mogoče kaj drugega krivo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1590 (1265) | DominusSLO |