Forum » Pomoč in nasveti » hp pavilion dv7 verjetno polit z kavo
hp pavilion dv7 verjetno polit z kavo
djforever ::
lp,mam en problem in sicer, kolega mi je prensel prenosnik,ki se nenadoma več ne prižge,sveti samo lučka od power jacka,drugo pa ni aktivno!
zdaj sem ga pričel razdirat,in mi je le stežka šel cd rom ven,pa sem ga potegnil ven,in so na njem vidni madeži od kafeja,verjetno je bilo polito z kavo!
zdaj ne vem,naj sumim da je cela matična šla, jo ščistim ali se ne splača,prenosnik je sicer dober,640gb disk,grafika directx11 itdd...
prosim za pomoč
H.V.A.L.A
zdaj sem ga pričel razdirat,in mi je le stežka šel cd rom ven,pa sem ga potegnil ven,in so na njem vidni madeži od kafeja,verjetno je bilo polito z kavo!
zdaj ne vem,naj sumim da je cela matična šla, jo ščistim ali se ne splača,prenosnik je sicer dober,640gb disk,grafika directx11 itdd...
prosim za pomoč
H.V.A.L.A
Unknown_001 ::
Jaz se s tem ne bi preveč zajebaval. Če je že dolgo polit, mu ni druge rešitve kot komplet zamenjava usega politega. Se pravi bodo stroški veliki in nenazadnje bo cena tolikšna, da bo bolj smiselno nabavit novega.
BALAST ::
... NA KAFEINU! ? ™ (C) (R)
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
djforever ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polit laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 3115 (1739) | markoxxx |
» | Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17742 (14280) | XsenO |
» | hp probook 4710s polit z rdecim vinomOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (876) | Siddh |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16851 (14094) | _koki_ |
» | HP ProBook 4710s - Mouse not detectedOddelek: Strojna oprema | 1515 (1394) | m0LN4r |