» »

Kateri writer kupiti?

Kateri writer kupiti?

klemena ::

A se splaca kupiti PHILIPS PCRW4816K 48/16/48A z 2 letno garancijo?
Ali priporocate kaj drugega.
V bistvu mi ni tolk pomembna hitrost ampak kvaliteta zapisa!

Hvala

TheJack ::

NE! Karkoli drugega kot Philips. Njihovi pekači so namreč z naskokom najslabši.

Jaz ti svetujem Plextorja 48x, ki ga pri zastopniku (PCHand) dobiš že za dobrih 23 jurjev. Če se ti zdi to preveč, pa lahko še vedno nabaviš Liteona ali kaj podobnega za ne dosti več kot petnajst jurjev.
Ampak karkoli bo boljše kot Philips.

jjohny ::

Samo Philipsa NE! Totalni podn od pekača (iz lastnih izkušenj). Poleg zgoraj omenjenih ti priporočam še Teac.

lp. jani

mescaline9 ::

Js mam liteon 52x pa morm rečt d sm zlo zadovoln z njim. Pa tud kar berem teste in kar slišm folk se jim tud dobr obnese. Morphling ma tud liteona, ajges he should know:) Poceni so, pa dost ponujajo. Nevem pa kako se obnesejo na dolgi rok, zdej ga mam en mesec. S teacom 16x sem mel velike probleme, je bil zlo zbirčen glede cdjev. Plextor se mi zdi vseen mal drag. V primerjavi z ostalim seveda. Vendar za 23 jurjev se vseen splača premislit. Nevem pa če so tolk boljši od liteonov. Če se osredotočimo na dejansko kvaliteto in ne na ime. No če hočeš ime, potem vzemi plextorja. Teac se mi res zdi brezveze kupovat. Je namreč po ceni med liteonom in plexom, 52 teac stane 22, plex pa 23, tako da bi se jaz kar za plexa odloču. Tistih 4x pa itak ne boš opazu, verjemi.

LP
matej

Theos ::

Jaz sem 5 let in pol uporabljal Philipsov 4x/4x/32x CDRW. Mega! delal vedno kot špica zdej pa jebi ga otišao u smeče. Crk. sam po 5,5 letih kr prow da je crknu!

Dones sem pa domov prinesel iz Mlacoma liteona 48x/24x/48x MEGA! Dela ko špica. Pa imel sem od ene kolegice comp s tem pekačem prej doma en teden in sem ga u nulo testiral in drkal v glavo pa je vedno vse ql posnel. Za Liteona sem dal borih 16.040 SIT! Res pocen za tako zverinco!

AngelOfDeath ::

če ti je pomembna kvaliteta je edina izbira plextor :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD pekač (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
898001 (5584) AtaStrumf
»

Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
776533 (4444) pingo76
»