Forum » Operacijski sistemi » Izgubil podatke pri inštalaciji linuxa
Izgubil podatke pri inštalaciji linuxa
psickolog ::
Bah..
Malo prehitro sem enkrat pritisnil (ker sem že 16ič probal z inštalacijo), pa mi je ubuntu pobrisal vse stare particije ter naredil 1, veliko 1.5 gb. Ali je kakšna šansa, da pridem do starih podatkov?
Malo prehitro sem enkrat pritisnil (ker sem že 16ič probal z inštalacijo), pa mi je ubuntu pobrisal vse stare particije ter naredil 1, veliko 1.5 gb. Ali je kakšna šansa, da pridem do starih podatkov?
technolog ::
Če se namestitev še ni začela, ti bo to, kar je fosil predlagal, zelo verjetno delovalo.
psickolog ::
Uporabil sem Minitool Data Recovery 6.6. Najprej sem sicer probal s programom testdisk, vendar mi ni našen nič konkretnega (verjetno pač zaradi tega, ker programa nisem vešč in
sem verjetno kaj počel narobe). Z Data Recovery pa mi je ratalo od 4ih particij zbuditi 2, ter prekopirati fajle. Verjetno bo kar med vsemi fajli kar nekaj fajlov, ki ne bodo več
delali, ampak nič ne de, sem kar zadovoljen s tem, kar sem dobil nazaj.
Hvala za pomoč!
sem verjetno kaj počel narobe). Z Data Recovery pa mi je ratalo od 4ih particij zbuditi 2, ter prekopirati fajle. Verjetno bo kar med vsemi fajli kar nekaj fajlov, ki ne bodo več
delali, ampak nič ne de, sem kar zadovoljen s tem, kar sem dobil nazaj.
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti podatke s pokvarjenega trdega diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1139 (829) | UlyssesE |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2581 (2129) | 69charger |
» | TeŽava s trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1711 (1354) | bluefish |
» | kako do kopije podatkov z deformiranega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1186) | linuxdady |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5433 (4845) | Damjan Jagar |