Forum » Zvok in slika » Monitor ne dela!!! na pomoč
Monitor ne dela!!! na pomoč
sosed ::
Jst sm updatejtu standard vga graphics adapter.
Mam dva monitorja. Računalnik zazna sam ta druzga ampak delata oba in na obeh je enaka slika.
Na prvem monitorju je ista resolucija kot na drugem(prvi je večji). Na prvem monitorju so okrog slike črne črte in slika ni čez cel monitor.
Zdej bi jest rabu rešitev da bi zaznal oba monitorja in da bi lahko štelu resolucijo obeh monitorjev posebej, pa da bi bla na prvem monitorju slika čez cel ekran, pa da bi lahko meu oba monitorja kot en cel ekran(ne na obeh monitorjih enako sliko). Ker je ta pofukan update od vga graphics adapter use sfuku in mi zdej use jebe.
Hvala za pomoč,
Lep pozdrav.
Mam dva monitorja. Računalnik zazna sam ta druzga ampak delata oba in na obeh je enaka slika.
Na prvem monitorju je ista resolucija kot na drugem(prvi je večji). Na prvem monitorju so okrog slike črne črte in slika ni čez cel monitor.
Zdej bi jest rabu rešitev da bi zaznal oba monitorja in da bi lahko štelu resolucijo obeh monitorjev posebej, pa da bi bla na prvem monitorju slika čez cel ekran, pa da bi lahko meu oba monitorja kot en cel ekran(ne na obeh monitorjih enako sliko). Ker je ta pofukan update od vga graphics adapter use sfuku in mi zdej use jebe.
Hvala za pomoč,
Lep pozdrav.
- polepsal: Mavrik ()
bluefish ::
Namesti gonilnike za grafično kartico s proizvajalčeve strani. Še prej pa poglej v zaslonske nastavitve, če opcija nastavljanja res manjka.
sosed ::
Sm inštaleru gonilnike iz cedeja ki sm ga dubu zravn, ki so v preteklosti delal. Ker je to HOMEMADE računalnik oz. od enga privatnika zestavljen, nevem če so gonilniki ta pravi. Bom to probu.
Hvala za odgovor :)
Hvala za odgovor :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Samsung monitorja (2. monitor)Oddelek: Kaj kupiti | 900 (624) | urli |
» | Razširjeno namizje-2 monitorjaOddelek: Strojna oprema | 4888 (4580) | LuiIII |
» | LCD doublemonitor na 7600gsOddelek: Strojna oprema | 1691 (1622) | Pesimist |
» | Ni slike preko DVI izhodaOddelek: Pomoč in nasveti | 1385 (1266) | Smorny |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18979 (12495) | Ursus |