Forum » Omrežja in internet » Postavitev IP TELEFONIJE -KLICNI CENTER
Postavitev IP TELEFONIJE -KLICNI CENTER
BlueX ::
Pozdravljeni
V namenu imam odpreti klicni center, me pa zanima kaj naj zberem kot ponudnika IP telefonije oz. kaj drugega za najcenejše klice, ker razni amis siol ipd. neponujajo ravno za "klicne centre" pravih paketov ali pač? Potrebujem sistem za 10 klicateljev.
V namenu imam odpreti klicni center, me pa zanima kaj naj zberem kot ponudnika IP telefonije oz. kaj drugega za najcenejše klice, ker razni amis siol ipd. neponujajo ravno za "klicne centre" pravih paketov ali pač? Potrebujem sistem za 10 klicateljev.
NoName ::
10 govornimi kanali?
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
klemenst1 ::
V vsakem primeru se ti bolj splača imeti lastno centralo in pri ponudniku vzameš le govorne kanale. Za 10 klicateljev ne potrebuješ 10 govornih kanalov, saj vsi ne kličejo hkrati. Verjetno bi zadoščalo okoli 6-8 govornih kanalov. Če te zanima primerjava cen in kvaliteta storitve, me kontaktiraj in ti lahko posredujem informacije. Prav tako ti lahko ponudbim IP centralo glede na potrebe klicanja. Prav tako imamo tudi CRM sistem, ki se ga poveže z IP centralo in klice lahko izvajajo klicatelji iz baze v CRM-ju. . Pri klicnem centru je zelo dobrodošel tudi odzivnik, saj se zgrešeni klici vračajo in je praktično že z odzivnikom narediti selekcijo resnih povratnih klicateljev.
Za več info me kontaktiraj.
Za več info me kontaktiraj.
BlueX ::
Potreboval bi 10 govornih kanalov saj je to telefonski marketing in kličejo lahko tudi vsi hkrati. Klemenst1 te bom kontaktiral! Sepravi 10 govornih kanalov, 10 telefonov številka je lahko ena in pa inf. cena?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asterisk VoIP - izkušnje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 17587 (3234) | webbacklink |
» | Bazna postaja preko optikeOddelek: Mobilne tehnologije | 3533 (2905) | Matko |
» | SIP trunkOddelek: Omrežja in internet | 6792 (5349) | #000000 |
» | Osebni mobilni oddajnik za cenejše klice v tujiniOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6757 (5074) | ttzavod |
» | Skrivanje telefonskih številk (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12327 (10574) | V-i-p |