Forum » Pomoč in nasveti » Wifi in telefon
Wifi in telefon
Map ::
Telefon se normalno poveže z brezžičnim omrežjem, internet pa vseeno ne dela. Verjetno je to zaradi PPPoE-ja in sem ga že probal vzpostavit, ampak ne vem kaj je Broadband User Name.
Yacked2 ::
odpreš internetni brskalnik. V URL vrstico napiš: 192.168.1.1 ali 192.168.0.1 pa pritisni ENTER. Nato te praša po username/password...
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Yacked2 ::
Jaz imam pod Device Info dva zavihka APR in DHCP, v obeh so naprave, malo poišči. (imam pa siolov modem)
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
...:TOMI:... ::
union, pokliči tehnično pomoč svojega operaterja, saj je očitno, da nimaš pojma.
Niti ne poveš, kateri operater, kateri router oziroma modem... Nimamo vsi doma kristalne krogle, s katero bi videli tvojo situacijo doma.
Niti ne poveš, kateri operater, kateri router oziroma modem... Nimamo vsi doma kristalne krogle, s katero bi videli tvojo situacijo doma.
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340966 (41422) | ignats |
» | Nastavitev portaOddelek: Omrežja in internet | 3974 (3214) | hojnikb |
» | IP TV ROUTEROddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1229) | butec |
» | Zaradi mreže se mi tresejo možganiOddelek: Pomoč in nasveti | 3040 (2056) | Cervantes |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3863 (3337) | NeMeTko |