Forum » Zvok in slika » Snemanje DVB-T in hkratno gledanje T-2 kanalov
Snemanje DVB-T in hkratno gledanje T-2 kanalov
T_F_7 ::
Kupujem novo LED TV in me zanima sledeča stvar:
Ko snemam določen program na USB ključek moram potem tisti kanal tudi gledati, ne da se pa premikat kanalov, če TV nima dvojnih tunerjev. Zanima me, če lahko snemam prizemeljski kanal z DVB-T in obenem gledam T-2 kanale?
Na stari TV na katero imam priključen zunanji DVB-T se to da brez problemom. Kako bo pa z novo, ki bo imela integrirane tunerje?
Vnaprej hvala za pomoč.
Ko snemam določen program na USB ključek moram potem tisti kanal tudi gledati, ne da se pa premikat kanalov, če TV nima dvojnih tunerjev. Zanima me, če lahko snemam prizemeljski kanal z DVB-T in obenem gledam T-2 kanale?
Na stari TV na katero imam priključen zunanji DVB-T se to da brez problemom. Kako bo pa z novo, ki bo imela integrirane tunerje?
Vnaprej hvala za pomoč.
AvtoR ::
Načeloma, bi to moralo delati, saj gre načeloma za dva različna tunerja dvb-t in kabelski tuner. Je pa to verjetno odvisno od modela do modela.
do zdaj se je snemalo dvb-t in gledalo na t-2. časovni zamik in snemalnik ne prideta vpoštev. bom vprašal prodajalca v upanju da kaj več ve.
Alexius Heristalski ::
Če TV podpira snemanje DVB-T, bo tako kot prej. Saj gledaš T-2 prek ločene naprave.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Alexius Heristalski je izjavil:
Če TV podpira snemanje DVB-T, bo tako kot prej. Saj gledaš T-2 prek ločene naprave.
Imaš prav. T-2 gre itak prek HDMIja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444296 (83824) | zavajon |
» | Siol Box (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25123 (14136) | ToniT |
» | Snemanje digitalne televizije..Oddelek: Zvok in slika | 7079 (6424) | bauci |
» | DVB-T mpeg/4 snemalnikOddelek: Zvok in slika | 8199 (5024) | stefp |
» | Kaj kupiti za snemanje nadaljevank na pop tvOddelek: Kaj kupiti | 6788 (5946) | Spajky |