Forum » Kaj kupiti » Kje v SLO dobiti NEC 1760NX LCD in ATI All In Wonder Radeon 9700 grafično?
Kje v SLO dobiti NEC 1760NX LCD in ATI All In Wonder Radeon 9700 grafično?
banditb ::
Pozdravljeni!
Danes sem preklical kar nekaj trgovin, ki imajo omenjena artefakta v ceniku, pa jih nikjer nimajo na zalogi (JAE, TAIPAN, POWERPLUS,...). Ali ima kdo kakšno idejo kje naj najdem omenjeno železje (trebam hitno, plačam keš )??????
Danes sem preklical kar nekaj trgovin, ki imajo omenjena artefakta v ceniku, pa jih nikjer nimajo na zalogi (JAE, TAIPAN, POWERPLUS,...). Ali ima kdo kakšno idejo kje naj najdem omenjeno železje (trebam hitno, plačam keš )??????
yanker ::
Radeona bos konec tedna lahko kupil v Powerplusu, monitorji pa pridejo v Slovenijo sele drugi teden.
lp
lp
Odlično, cena za NEC predpostavljam da bo tista v ceniku (206 za black). Ali se že kaj ve točno kdaj pridejo (5, 6, 7 sem na strokovnem izpopolnjevanju, zato bi blo jako fajn če bi blo že 4. ) ?????
Sem klical Powerplus in dobil informacijo da All In Wonderja 9700 NE BO (pridejo samo 9000). No, nazaj na iskanje....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4674 (4046) | Klemenn |
» | kero ohišje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3818 (3250) | Floyd |
» | E-Trgovine!Oddelek: Kaj kupiti | 2530 (2093) | mare87 |
» | kam namestit trdi disk?Oddelek: Strojna oprema | 910 (807) | GUFY |
» | Digital8Oddelek: Zvok in slika | 1313 (1113) | Rott-von-weiler |