Forum » Igre » Red Orchestra 2: Rising Storm
Red Orchestra 2: Rising Storm
puma982 ::
Nova izvedba taktičnega FPS-ja Red Orchestra 2 na Steam-u.
Na voljo kot dodatek za RO2 ali kot samostojna igra.
Trenutno v beti.
Na voljo kot dodatek za RO2 ali kot samostojna igra.
Trenutno v beti.
- spremenil: puma982 ()
Sriple Tix ::
Tole in ArmA3 sta edina FPS špila ever, ki sem ju kupil prvi dan, ko sta bila na voljo (alfa in beta, seveda) ter še preden bi preizkusil "free" opcijo. Pač PC ekskluziva, ki jo bom vedno podpiral in moram reči, čeprav ima original RO 2 še vedno kar nekaj bugov, ki jim jih nekako ne uspe zakrpati, je vredno vsakega centa (Digital Deluxe me je prišla zgolj 12,59€).
Unknown_001 ::
Kaka pa je kj igralnost, poznavalci?
Morm neki novega probat, razlog:
Zdj je pri CODU že dolga leta taka suša, pa tud BF ni več tako atraktiven zame (BFBC2 še kr, BF3 sem se pa pred kratkim naveličal u amen), Operation Flashpoint OF Dragon Rising sem tud že preigral ko ne vem česa, Da Countertja ne omenjam...
Morm neki novega probat, razlog:
Zdj je pri CODU že dolga leta taka suša, pa tud BF ni več tako atraktiven zame (BFBC2 še kr, BF3 sem se pa pred kratkim naveličal u amen), Operation Flashpoint OF Dragon Rising sem tud že preigral ko ne vem česa, Da Countertja ne omenjam...
Sriple Tix ::
Nisem (več) "neki jaki" pristaš FPS-jev, kajti vpliv konzol je hkhm ... spremenil ... zasnovo teh iger in kot takšne mi ne ustrezajo več. ArmA 3 in RO serija pa sta old school taktični streljačini, kjer skakanje in streljanje vsevprek, hitro mrtje ter nenehna vstajenja ne prinesejo nič dobrega, zato mi tistih par ur na teden povsem ustrezata.
Sem pa precej lolek v primerjavi s tipi, ki poznajo mape resnično v nulo, so povezani v oddelke ter se pogovarjajo med seboj. Sam se sicer vselej pridružim ekipi ter nato pač počnem, kar zahtevajo od mene in v tem precej uživam .
Sem pa precej lolek v primerjavi s tipi, ki poznajo mape resnično v nulo, so povezani v oddelke ter se pogovarjajo med seboj. Sam se sicer vselej pridružim ekipi ter nato pač počnem, kar zahtevajo od mene in v tem precej uživam .
jeklo ::
Seka tale rising storm. Red orchestra 2 me nikoli ni potegnila vase. Zvok je bil bolj kot ne zanič in tudi med streljanjem si dobil občutek, da "streljaš" z igračko in ne z orožjem. Tukaj je bila prva orchestra nadmočna. Rising storm tole popravi in deluje kot neka zmes med ro1/darkest hour in ro2.
Priporočam vsem ljubiteljem malo bolj realnih streljank ali kot nekaj novega, če imate dovolj counter strikov, codov,bf itd...
Z nakupom rs sem prejel še 2 povabila za rising storm beta, tako da če kdo potrebuje me lahko kontaktirate preko zsja
Priporočam vsem ljubiteljem malo bolj realnih streljank ali kot nekaj novega, če imate dovolj counter strikov, codov,bf itd...
Z nakupom rs sem prejel še 2 povabila za rising storm beta, tako da če kdo potrebuje me lahko kontaktirate preko zsja
Hmm, mal offtopic, ampak, ko smo že pri realizmu, me zanima, kdaj novi Operation Flashpoint pride, al je že pršu??
Ne vem, je en cajt minil, odkar sem nazadnje to pognal, bo teba spet kj zrihtat si, ka mam mal suše pr men z igrcam trenutno
Berserker ::
Arma 3 pride Q3 ampak na voljo je že alpha, pride pa tudi beta, špil bi lahko kupil že marca za 25 €.
Eh, ebiga, bom na Steamu pogledu, ko bojo poletni popusti pršli, pa mogoče celo kj nabavm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rising Storm 2: VietnamOddelek: Igre | 3129 (1455) | barocco |
» | Red Orchestra 2: Heroes Of StalingradOddelek: Igre | 2666 (1719) | SLO_Robert |
» | Katere igre boste kupili v letu 2010 in 2011? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 12874 (9980) | listje123 |
» | Operation flashpoint 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5504 (3722) | Dobrawc |
» | Operation Flashpoint 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5598 (4400) | laught |