Forum » Pomoč in nasveti » težave s torrenti
težave s torrenti
TT1199 ::
Pozdravljeni
Imam težave z loadanjem torrentov. Dogaja se da mi prenos podatkov večkrat za nekaj minut ali več praktično prekine ( 0,5-2kb/s). Težava ni z slabim torrentom ali kaj podobnega ker mi loada normalno 2,4mb/s potem pa večkrat upade na nič. Torrenti imajo ogromno sejalcev. Ko mi povezava upade lahko vseeno normalno brskam po spletu itd. Mogoče kdo ve zakaj se to dogaja ker je izjemno moteče? Mogoče kakšna okužba?
Imam težave z loadanjem torrentov. Dogaja se da mi prenos podatkov večkrat za nekaj minut ali več praktično prekine ( 0,5-2kb/s). Težava ni z slabim torrentom ali kaj podobnega ker mi loada normalno 2,4mb/s potem pa večkrat upade na nič. Torrenti imajo ogromno sejalcev. Ko mi povezava upade lahko vseeno normalno brskam po spletu itd. Mogoče kdo ve zakaj se to dogaja ker je izjemno moteče? Mogoče kakšna okužba?
hojnikb ::
Nep. To je prepočasn disk ali pa router torrenti zabijejo z preveč povezavami...
Če je disk, po spodaj pisalo "Disk prenasičen" in hitrost bo blizu nule..
Če je disk, po spodaj pisalo "Disk prenasičen" in hitrost bo blizu nule..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sedemnajst let zatem še vedno z vami: The Pirate BayOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10018 (6544) | AštiriL |
» | Telekom onesposablja internet povezavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1301) | cekr |
» | Odpustki po 20 dolarjev na skladbo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 24303 (21232) | M.B. |
» | uTorrent problemiOddelek: Omrežja in internet | 2968 (2566) | alexz |
» | Problem z internetomOddelek: Omrežja in internet | 735 (735) | jrtjtejtt |