Forum » Pomoč in nasveti » Ne zazna tipkovnice
Ne zazna tipkovnice
legice ::
Zdravo
Stvar je takšna.
Na macbook-a sem si naloživ windows 7 in ko priklopim tipkovnico nanj, je noče zaznati.
Včeraj sem pač iz zanimanja priklopil tipkovnico in je delovalo, danes pa noče in noče.
Tipkovnica je 6 let stara, USB, ki sem jo dobil zraven starega računalnika, ki pa deluje na vseh ostalih računalnikih normalno.
Windowsi so nadgrajeni, zunanji disk, usb ključ, miška in podobno vse dela, samo tipkovnica me heca, tako da, če ima kdo kakšen predlog, bi biv zelo hvaležen.
lp
Stvar je takšna.
Na macbook-a sem si naloživ windows 7 in ko priklopim tipkovnico nanj, je noče zaznati.
Včeraj sem pač iz zanimanja priklopil tipkovnico in je delovalo, danes pa noče in noče.
Tipkovnica je 6 let stara, USB, ki sem jo dobil zraven starega računalnika, ki pa deluje na vseh ostalih računalnikih normalno.
Windowsi so nadgrajeni, zunanji disk, usb ključ, miška in podobno vse dela, samo tipkovnica me heca, tako da, če ima kdo kakšen predlog, bi biv zelo hvaležen.
lp
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem v BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 1619 (1340) | nitramcek |
» | Težava z windows XP. Vhodne naprave delujejo le v BIOS-u.Oddelek: Pomoč in nasveti | 504 (428) | Hobit2 |
» | prenosnik HP 6735s se grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 4124 (3724) | jan01 |
» | Zamrznjene tipke na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 869 (744) | AaBoy |
» | DFI Ultra-D in USB tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (853) | VidKo |