Forum » Omrežja in internet » Problem z internetom
Problem z internetom
Good Guy ::
Mam problem..
Internet mi deluje izjemno počasi(brskanje v mozilli), ko lovdam(torrent,iz ftp-ja..) Fora pa je da linija sploh ni zasedena na polno.Npr: lovdam samo z hitrostjo 100-200KB(mam 4 mbit), to se prav je 2 mbit še vedno prostih, ampak internet deluje zlo počas oz mi včasih vrže error-page has not been found.
torej kaj lohk nardim?
Internet mi deluje izjemno počasi(brskanje v mozilli), ko lovdam(torrent,iz ftp-ja..) Fora pa je da linija sploh ni zasedena na polno.Npr: lovdam samo z hitrostjo 100-200KB(mam 4 mbit), to se prav je 2 mbit še vedno prostih, ampak internet deluje zlo počas oz mi včasih vrže error-page has not been found.
torej kaj lohk nardim?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Gipsy ::
je več dejavnikov, če si recimo na kakšni vasi in si na maximalni razdalji od centrale, ti kar hitro upade hitrost. če uporabljaš kakšen wireless router + firewall s slabim signalom, se tudi to dogaja.
AndrejS ::
Torrenti pokurijo dosti povezav, in če imaš kakšen low cost router, ga te povezave ubijajo. Lahko pa je vzrok drugje
Good Guy ::
nimam ruterja...
ampak kot zgleda bo res torrent krivec..
ampak kot zgleda bo res torrent krivec..
http://goo.gl/7ItKpU
jrtjtejtt ::
SKoraj zagotovo je torrent krivec. Doma mam 10/2 linijo in takoj ko zalaufam utorrent internet zabremza. Pa linija sploh ni obremenjena do kraja. Men je pomagal, če sem upload omejil na polovico maksimuma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 18753 (12828) | BorutK-73 |
» | internet speedOddelek: Pomoč in nasveti | 4018 (3300) | AC_DC |
» | Velik problem s starimOddelek: Loža | 3607 (1901) | Mesar |
» | Piratski zaliv z več kot milijon torrentov, 10 milijonov odjemalcevOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9089 (3968) | Relanium |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15552 (12682) | simnov |