Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 monitor detection in DisplayPort
Windows 7 monitor detection in DisplayPort
jelso ::
Pozdravljeni,
Zanima me če gdo ve kje se bi dalo dobiti konektor za DisplayPort, katerega bi se dalo razstaviti. Rabim pa zato, da prevežem en pin z uporčkom. Problem je namreč v detekciji monitorja, saj če monitor ugasneš mi ubije okno aplikacije in ko se monitor prižge nazaj se to okno ne povrne. Najdel sem pa rešitev z kako se da z uporom pretentati windowse, da je monitor kao prižgan.
Zanima me če gdo ve kje se bi dalo dobiti konektor za DisplayPort, katerega bi se dalo razstaviti. Rabim pa zato, da prevežem en pin z uporčkom. Problem je namreč v detekciji monitorja, saj če monitor ugasneš mi ubije okno aplikacije in ko se monitor prižge nazaj se to okno ne povrne. Najdel sem pa rešitev z kako se da z uporom pretentati windowse, da je monitor kao prižgan.
IntelŸ E8200,Asus P5K Pro,8GB DDR2, Ati Radeon 4870
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | monitor, svetli uničevalec oči = kakšnega izbratiOddelek: Zvok in slika | 3541 (2819) | korenje3 |
» | pretvornik za MAC monitorje na PCOddelek: Strojna oprema | 2585 (2329) | PrimozR |
» | Razširjeno namizje-2 monitorjaOddelek: Strojna oprema | 4880 (4572) | LuiIII |
» | Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 11648 (8516) | Matevžk |
» | Kako razporediti elemente v sobi [slika] (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30453 (919) | Marjan |