Forum » Strojna oprema » pci mrežna kartica error 12
pci mrežna kartica error 12
Kunte ::
Imam računalnik v katerem je Biostar G41-M7 (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN), DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267),2 GB rama in disk 160GB in desktop ohišje ,inštalirane win7 32bit. Najprej sem vstavil v pci vodilo starejšo mrežno kartico linksys wmp54g ,Računalnik jo prepozna in namesti gonilnike,vendar kartica nima dovolj razpoložljivih sresdstev (error12).Poskusil sem z brisanjem gonilnikov onemogočanje mrežne kartice ,ki je že na plošči vendar ni nobenega učinka. Ker za to kartico ni gonilnikov ,sem danes kupil novo brezžično mrežno kartico vendar tudi ta nima razpoložljivih sredstev.Poskusil sem z menjavo reže vendar ni nobene razlike. Desktop ohišje omogoča priklop le dveh pci naprav prek vmesnika ki je vtaknjen v prvo pci režo na plošči.Zanimam me , kako odkriti katera naprava je tista ,ki bi jo moral onemogočiti. Z usb brezžično kartico nimam težav.
LP Kunte
Riff ::
poglej pod start/ vsi programi/pripomo;ki/ sistemska orodja / informacije o sistemu in tukaj lahko vidis: katere naprave si delijo irq ali memory pa se bo videlo če si katera naprava deli z mrežno kartico pa jo lahko onemogočiš
Kunte ::
Sem preveril vendar nisem našel strojne opreme , ki bi imela isti IRQ ali skupni naslov pomnilnika. Pod naprave s težavami napiše samo tole:
Naprava ID naprave PNP Koda napake
NetMon Filter Plugin ROOT\LEGACY_FNETMON\0000 This device is not present, is not working
properly, or does not have all its drivers installed.
Edimax 802.11n Wireless PCI Card PCI\VEN_1814&DEV_3060&SUBSYS_77111432&REV_00\4&6B965E5&0&20F0
This device cannot find enough free resources that it can use.
App Filter Plugin ROOT\LEGACY_APPFLT\0000 This device is not present, is not working properly, or
does not have all its drivers installed.
Panda Net Driver [TDI Layer] ROOT\LEGACY_NETFLTDI\0000 This device is not present, is not
working properly, or does not have all its drivers installed.
Poskusil sem tudi z onemogočanjem strojne opreme,vendar samo tiste za katero mislim, da bo sistem še deloval. Poskusil bom še kartico vstaviti direktno v pci vodilo brez vmesnika,da vidim če bo potem delala.
Naprava ID naprave PNP Koda napake
NetMon Filter Plugin ROOT\LEGACY_FNETMON\0000 This device is not present, is not working
properly, or does not have all its drivers installed.
Edimax 802.11n Wireless PCI Card PCI\VEN_1814&DEV_3060&SUBSYS_77111432&REV_00\4&6B965E5&0&20F0
This device cannot find enough free resources that it can use.
App Filter Plugin ROOT\LEGACY_APPFLT\0000 This device is not present, is not working properly, or
does not have all its drivers installed.
Panda Net Driver [TDI Layer] ROOT\LEGACY_NETFLTDI\0000 This device is not present, is not
working properly, or does not have all its drivers installed.
Poskusil sem tudi z onemogočanjem strojne opreme,vendar samo tiste za katero mislim, da bo sistem še deloval. Poskusil bom še kartico vstaviti direktno v pci vodilo brez vmesnika,da vidim če bo potem delala.
LP Kunte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cd in dvd se ne odzivataOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1115) | Sharkb1te |
» | Nujno! Pomoc pri zaznavi CD-roma!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1600 (1419) | pale |
» | Problem z instalacijo Promise Ultra100 TX2 (tm) IDE Controller-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1429) | Brane2 |
» | Ne morem dostopat do CD roma !Oddelek: Pomoč in nasveti | 874 (755) | Turbina |
» | Geforce 256 SDR + Win XP - noče da ga jebešOddelek: Pomoč in nasveti | 946 (746) | Vanich |