Forum » Pomoč in nasveti » Sesuvanje Firefoxa
Sesuvanje Firefoxa
Jerry000 ::
A se še komu abnormalno firefox sesuva kot men? Danes se mi je 23 sesu...celo ponudil mi je možnost za reset...pa ne pomaga. Mam pa use updejtan
požre mi 109.052k...tok je blo zdaj največ, imam pa samo slo tech odprt. Prej sem hotel eno stran odpret mi sploh ni šlo, takoj ko sem login stuisnu se je sesulo. Nvem kaj je s tem...pomoje je čas da grem na Chrome kot default browser. Tale firefox ga res serje zadne čase...mal bedno je brskat po spletu ko se ti usako minuto sesuje
Hayabusa ::
Če imaš kaj navito odvij...dalje preveri add-one in plugine.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Fora je da pred 1 tednu (k sem nazadnje ta komp uporabljal) je use delal smooth, dons prižgem ta komp in se to dogaja
lommmp ::
firefox se zelo rad sesuva. poskusi izbrisati vse podatke onjem (zgodovina, biškotki...) in ga zniva namesti ter posodobi.
če pa tudi to ne dela pa prenesi google chrome in se na njega navadi. je najhitrejši, lažji, preglednejši in se ne sesuva kar tako.
sam sem začel uporabljTi chrome prav zato ker je firefox neki motal...
če pa tudi to ne dela pa prenesi google chrome in se na njega navadi. je najhitrejši, lažji, preglednejši in se ne sesuva kar tako.
sam sem začel uporabljTi chrome prav zato ker je firefox neki motal...
Ja zgleda da bo treba...FF sm se res navadil ker ga dolgo uporabljam že. Pa tut rad testiram pa debugam spletne strani na FF, mogoče ga bom samo za to še imel
Gutjerez ::
imam tale problem
http://postimg.org/image/wma1q2eef/
ko zaprem mozilo dol se umes pojavi tale zadevica. ali prehitro zaprem mozilo ali nevem. ima kdo kako idejo kaj je tole?
tisti ki govori da je chrom bolši naj rečem da ne želim te informacije. ker vsak zagovarja svoje. nekateri IE. nekateri chrom nekateri mozilo. zato želim rešiti ta problček.
http://postimg.org/image/wma1q2eef/
ko zaprem mozilo dol se umes pojavi tale zadevica. ali prehitro zaprem mozilo ali nevem. ima kdo kako idejo kaj je tole?
tisti ki govori da je chrom bolši naj rečem da ne želim te informacije. ker vsak zagovarja svoje. nekateri IE. nekateri chrom nekateri mozilo. zato želim rešiti ta problček.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
b3D_950 ::
Kaj pa, če preimenuješ profil in pri novem zagonu FF kreira novega? Seveda naredi prej backup.
Invictus ::
Meni se Firefox že dolgo ni sesul ...
Niti kak drugi brskalnik. Ne vem kaj počnete ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Meni se Firefox že dolgo ni sesul ...
fora je da nč ne počnem, normalno brskam po reddit, slo-tech in kar od enkrat puf, mi pokaže da se je sesul...pred 10minutam naprimer se je pa sm sam slo-tech imel
Nejcos ::
Jz ga uporabljam na dveh računalnikih, tam kjer vse živo downloadam, gledam filme in vse, programov kokr hočeš-vse deluje normalno. Na šihtu nč gor samo osnovni programi, noben addon - se FF seseuje 3x na dan brez razloga. V zadnje se je sesul po tem ko se nisem dotikal miške 2 min.
Hayabusa ::
Jz ga uporabljam na dveh računalnikih, tam kjer vse živo downloadam, gledam filme in vse, programov kokr hočeš-vse deluje normalno. Na šihtu nč gor samo osnovni programi, noben addon - se FF seseuje 3x na dan brez razloga. V zadnje se je sesul po tem ko se nisem dotikal miške 2 min.
Drek kišta ponavadi ali kaj preveč navito/še posebej glede ramov znajo biti težave.
Poženi kakšen strees test za par uric in poročaj.
Nejcos ::
Drek kišta ponavadi ali kaj preveč navito/še posebej glede ramov znajo biti težave.
Poženi kakšen strees test za par uric in poročaj.
To je res, kišta je zelo stara, ampak vse ostalo normalno deluje, problemi samo z FF
Dober dan ::
Ko se je meni FF sesuval, je težavo odpravilo samo formatiranje. Karkoli drugega ni imelo učinka. Računalnik ni bil nič navit. Po formatu je zadeva delovala normalno naprej. Kakšen mesec kasneje se je težava ponovila. Seveda sem potem znoro, pobriso zadevo in si naložil drug brskalnik. Konec problemov.
Matevz96 ::
Men se FF, sesuval na prenosniku. Ugotovil sem, da se ne razume preveč dobro z GT540M odkar laufa na integrerani grafični z njim ni problemov. Dogajalo se je samo v verziji 20
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 36024 (10491) | kow |
» | Firefox Quantum je kvantni skok naprej (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 68077 (52988) | Apofis |
» | Zaščita pred sesuvanjem vtičnikov tudi v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20749 (17763) | kmetek |
» | Kateri najhitrejši brskalnik je v deželi tej? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 29113 (25766) | JohanP |
» | Firefox 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6701 (4857) | MKC00 |