Forum » Kaj kupiti » CD/DVD cena
CD/DVD cena
Boomerang ::
Zdravo!
Vnaprej se opravičujem, če je tema v napačnem forumu, ampak ne vem kam bi jo uvrstil.
Delam eno raziskavo in rabim par informacij (vključno z viri - od kod vam podatki - da lahko preverim). Zanima pa me, koliko je trenutno na trgu vreden (vseeno katera valuta) prazen CD (700MB) in DVD (4,7GB). Vsi vemo, da prodajalci radi nabijejo ceno, mene pa zanima realna cena. A ma kdo informacije?
Vnaprej se opravičujem, če je tema v napačnem forumu, ampak ne vem kam bi jo uvrstil.
Delam eno raziskavo in rabim par informacij (vključno z viri - od kod vam podatki - da lahko preverim). Zanima pa me, koliko je trenutno na trgu vreden (vseeno katera valuta) prazen CD (700MB) in DVD (4,7GB). Vsi vemo, da prodajalci radi nabijejo ceno, mene pa zanima realna cena. A ma kdo informacije?
Boomerang ::
Malo sem se nerodno izrazil. Neko povprečje me zanima, torej ne najdražji, pa ne najcenejši (ki ga morda dobiš le v 1 točno določeni trgovini). Dobro bi bilo, če bi kdo imel podatek za RW zgoščenke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Boomerang ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podjetje za reševanje podatkovOddelek: Strojna oprema | 4810 (3931) | solatko |
» | GTX 1070 res vredna nakupa?Oddelek: Kaj kupiti | 2839 (2192) | buttplugs |
» | Uvoz procesorjev s KitajskeOddelek: Loža | 3184 (2779) | T0RN4D0 |
» | Prodati za kolko in ali je povpraševanje veliko (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4904 (3447) | Tic |