Forum » Programska oprema » word2000 in slike
word2000 in slike
fictionel ::
en problem, k ga morm cimprej rest!
narest morm projektno za informatko pa se na konc kazalo slik!
in zdj problem:
-sliki lahko dodam napis (za kazalo) samo ce je postavitev: V VRSTICI Z BESEDILOM
sam k je to tko grdo, bi rd se ksn nov nacin kuko narest napis, cej postavitev npr. kvadrat??
prosm pomagite cimprej! ampak res, k se mi mudi!
tnx
narest morm projektno za informatko pa se na konc kazalo slik!
in zdj problem:
-sliki lahko dodam napis (za kazalo) samo ce je postavitev: V VRSTICI Z BESEDILOM
sam k je to tko grdo, bi rd se ksn nov nacin kuko narest napis, cej postavitev npr. kvadrat??
prosm pomagite cimprej! ampak res, k se mi mudi!
tnx
- premaknil: ToniT ()
no sj zj je problem resen!
hotu sm dodat napis sliki, k je poljubno oblikovana!
pa mi je dau zmer v polje (okvirck) za besedilo in pol nism mogu narest kazala slik!
mors pa okvirck za besedilo preoblikovat v OKVIR! in pol dela! voila...
hotu sm dodat napis sliki, k je poljubno oblikovana!
pa mi je dau zmer v polje (okvirck) za besedilo in pol nism mogu narest kazala slik!
mors pa okvirck za besedilo preoblikovat v OKVIR! in pol dela! voila...
vidra ::
Mislim, da je problem v tem, da imaš nastavljeno, da ti naredi okvir okoli napisa. Kako to preveriš oz. se tega rešiš?
Vstaviš napis (Caption) in greš v oblikovanje Sloga (Style). Format - Style-Modify--> Format-Frame in tam poglej, če imaš okvir. Enostavo klikni Odstrani okvir oz. Remove Frame.
Upam, da sem rešila tvoj problem?
Vstaviš napis (Caption) in greš v oblikovanje Sloga (Style). Format - Style-Modify--> Format-Frame in tam poglej, če imaš okvir. Enostavo klikni Odstrani okvir oz. Remove Frame.
Upam, da sem rešila tvoj problem?
mah sj sm ze sam resu (glej post zgorej!)
zj nam odkrivov tople vode, k bom mel pa vec cajta bom pa vidu
sicr pa hvala
zj nam odkrivov tople vode, k bom mel pa vec cajta bom pa vidu
sicr pa hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail - kje so funkcije, da dobiš potrjeno, da je nekdo odprl tvoj mailOddelek: Pomoč in nasveti | 1029 (901) | fulgur |
» | Word: slika (sklic | napis) v besedilu omenjen ?Oddelek: Programska oprema | 8314 (7758) | mikeyq |
» | Word - SlikeOddelek: Programska oprema | 1457 (1457) | roli |
» | Izdelava menija? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7218 (6225) | Jackass |
» | dreamweaver pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1990 (1655) | Tody |