Forum » Programska oprema » Zapisovanje .mp3 audio datotek
Zapisovanje .mp3 audio datotek
tedy199 ::
Pozdravljeni. Imam eno prošnjo. Zanima me ali obstaja program, s katerim bi si zapekel datoteke formata .mp3 po svojem vrstnem redu. Namreč če v Nerota namečem datoteke mi jih program vedno zapeče potem po abecednem vrstnem redu. Jaz pa ne želim tako.
Torej s katerim programom lahko (recimo 100 audio .mp3 datoteke) zapečem po svojem vrstnem redu.
LP, Tadej
Torej s katerim programom lahko (recimo 100 audio .mp3 datoteke) zapečem po svojem vrstnem redu.
LP, Tadej
JanezC ::
MP3 datoteke so računalniški file-ji in jih zato
vsi programi smatrajo kot take - se pravi se sortirajo po nekem ključu, po datumu, po imenu in podobno. Edina varianta je, da spremeniš ime tako da se ujame s tem kakor ti hočeš imeti ali pa, da na playerju nastaviš random igranje. Se pravi, ne obstaja tak program.
vsi programi smatrajo kot take - se pravi se sortirajo po nekem ključu, po datumu, po imenu in podobno. Edina varianta je, da spremeniš ime tako da se ujame s tem kakor ti hočeš imeti ali pa, da na playerju nastaviš random igranje. Se pravi, ne obstaja tak program.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sorting files by nameOddelek: Pomoč in nasveti | 1065 (768) | SeMiNeSanja |
» | TV SAMSUNG UE40EH5300Oddelek: Zvok in slika | 1065 (763) | Han |
» | MP3 CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2680 (2439) | solatko |
» | ntfs in linux? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6811 (5355) | SkIDiver |
» | Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 7547 (7547) | Avalonis |