» »

TV SAMSUNG UE40EH5300

TV SAMSUNG UE40EH5300

Toros ::

Pozdravljeni
Nabavil sem si omenjeni TV,vse lepo in prav toda,ko mi samodejno nastavi programe jih nikakor ne znam uredit po svoji želji,rad bi jih nastavil po lastnem vrstnem redu,pa nikjer ne najdem teh nastavitev,v navodilih nič ne piše?Kakorkoli preko daljinca probavam nič ne najdem ne gre niti preko ročnega iskanja?
Imam cca 200 programov(kabel telemach)od katerih so nekateri kodirani in bi si rad vsaj prvih 20 programov uredil po svojem vrstnem redu.
Če si kdo lasti omenjeni TV bi prosil za pomoč.Hvala.LP

Han ::

Odgovor boš našel v tej temi... Programe lahko razvrstiš ročno prek daljinca, kar je lahko zelo zamudno. Lahko pa si pomagaš s posebnim programčkom, v katerega uvoziš seznam kanalov, jih tam urediš in potem uvoziš nazaj v TV...

Toros ::

Hvala sem našel.
Me pa zanima še glede wireless lan adapterja ali je kompaktibilen samo original samsungov(50€) ali obstaja še kakšna druga cenejša varjanta?

Han ::

Obstajajo tudi cenejši kompatibilni, a bodi pri nakupu pazljiv. Pred leti sem za prijatelja kupil adapter firme HAMA, ki še danes deluje brezhibno.

Toros ::

Je mogoče dobit kakšen predlog-link do kakšnega takega cenejšega kompatibilnega adapterja.Tega je veliko in ne vem kateri bi odgovarjal,da nebi kupoval mačka v žaklju.

Han ::

Tale HAMA preverjeno deluje.

Toros ::

Hvala Han za tako hitre odgovore.

kmetek ::

drugače lahko tudi vzameš WIFI EXTENDER z LAN pa je.....narediš še več v bistvu, saj obstoječe WIFI omrežje "podaljšaš"....EDIMAX in MEDION v Hoferju imaš enega za 30€.

Toros ::

Kmetek pa bo to sigurno delovalo v povezavi z Tvjem-Samsung.Namreč doma imam dva USB Wireless adapterja:enega TP-LINK 150 Mbps/2.4GHz-model TL-WN722NC in Diamond 360000N 3070 Chipset USB High Power 150Mbps Wirelss Wifi Adapter

http://www.aliexpress.com/item/Diamond-...

Toda TV nobenega od teh sploh ne zazna.V povezavi z prenosnikom delujeta zelo dobro.Povezala sta se tudi preko WD TV HD Media Playerja(tega nimam več).

Ali si to mislil:http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Toros ::

Še kakšna ideja?
Mogoče zakaj se nobeden od mojih adapterjev,ki jih imam doma,ne poveže z routerjem?Ko jih povežem na prenosnik delujeta brez problema.
So mogoče potrebne kakšne dodatne nastavitve v TVju?

Han ::

Ker imajo Samsungi nek specifičen gonilnik (driver) za Wi-Fi...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ethernet over PowerLine

Oddelek: Kaj kupiti
132369 (1911) Company
»

Povezava računalnika v internet

Oddelek: Omrežja in internet
282878 (2359) d4vid
»

TP-LINK-TL-WN722N Wi-fi Adapter - Mnenje?

Oddelek: Omrežja in internet
122251 (2077) fujtajksel
»

Wi-Fi speed samo 11 Mbps

Oddelek: Omrežja in internet
161883 (1398) Malcolm_Y
»

WiFi - prepoznavanje omrežja

Oddelek: Omrežja in internet
184469 (3135) barocco

Več podobnih tem