» »

S čim povezati stra stolp, da bi predvajal preko USB

S čim povezati stra stolp, da bi predvajal preko USB

neja5 ::

Pozdrav!

Kot pove že naslov imam star stolp, ki bi ga nekako rada spremenila v predvajalnik USB. Pomislila sem ali bi se ga dalo povezati preko digitalnega sprejemnika? Stolp ima VIDEO/AUX izhod ter CD DIGITAL OUT (optical), pretvornik pa ima OPTICAL AUDIO OUT, USB, HDMI, SCART....bi bilo možno kupiti kakšen kabel in to povezati ter preko pretvornika predvajati glasbo preko USB? Kakšno vlogo ima tukaj naprava iz katere predvajamo, je to 'ta' izhodiščna moč? Vem, vem, osnovna vprašanja ampak o tem res ne vem popolnoma ničesar....hvala za vsak nasvet.

p.s. imam še tablico, bi bilo to možno kako povezati?
  • spremenilo: neja5 ()

krebs11 ::

Stolp ima video/aux izhod in optical out, kar pomeni, da je vse izhod in ne aux ali optical INPUT- vhod. Moj stolp ima game/video input, 2 činča rdeč in bel, nanj lahko priklopim zvok iz sprejemnika, ki ima na zadnji strani isto dva činča- bel in rdeč in ko preklopim na game input mi dela zvok. Če pa sprejemnik nima audio L,R izhoda-2 činča rdeč in bel in ima samo optical out potem ne bo šlo.
LP

king67 ::

Predvidevam, da ima stolp vsaj en audio VHOD (line in ali AUX označen). Če je res tako, si na dobri poti. Glede na to, da ima pretvornik SCART izhod (audio in video), lahko s pomočjo adapterja pripelješ ta isti audio signal na tvoj stolp. Rabiš pa takšen adapter:


lp,
king67


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero TV kartico?

Oddelek: Zvok in slika
52632 (2511) severjug
»

32LG2000-no headphone output-kaj zdaj??

Oddelek: Kaj kupiti
152894 (2685) MonkeyHead
»

Optični kabel z činč izhodom

Oddelek: Zvok in slika
124855 (4581) Igi.M
»

GeForce 4MX TV-OUT

Oddelek: Strojna oprema
8995 (845) gappee
»

TV zvok na stolp

Oddelek: Zvok in slika
81489 (1423) C_maniak

Več podobnih tem