Forum » Programska oprema » kak bi naredil tole...
kak bi naredil tole...
smirnof ::
a se da naprimer če bi jz uzel nek fajl kolegu, ki ga je napol zdownloadu v kazi, pa ga potem dal v mapo my share folder- a bi delal naprej, da bi naprej downloadu?
pa še neki: vedno ko pridem v winse, se mi odpre particija, na katerem je bil programa katerega sem predkratkim zbrisal. a se da to stvar unesposobit
pa še neki: vedno ko pridem v winse, se mi odpre particija, na katerem je bil programa katerega sem predkratkim zbrisal. a se da to stvar unesposobit
no povejte mi vsaj kaj naj naredim, da se mi ne bo več zaganju tist okn, ko pridem v winse (xp)
(sic) ::
1. (kazaa stuff) - Ja lahko. tebi bo dalje downloadal.
2.
Daj napiši Slovensko.
2.
pa še neki: vedno ko pridem v winse, se mi odpre particija, na katerem je bil programa katerega sem predkratkim zbrisal. a se da to stvar unesposobit<--- WTF ???!!!!
Daj napiši Slovensko.
slovensko hoceš
ko jaz priti v windowse, se zažene mapa, kjer je bil prej program, katerega sem zbrisal! a je dost če ga odkljukam v msconfig?
ko jaz priti v windowse, se zažene mapa, kjer je bil prej program, katerega sem zbrisal! a je dost če ga odkljukam v msconfig?
tole mi napiše:
no devices found
aspi cd-rom driver for dos
vesrsion 4.01
copyright...
error: adaptec aspi devices driver not available cd-rom driver not loaded, no valid adaptec host adapter
kaj je narobr
no devices found
aspi cd-rom driver for dos
vesrsion 4.01
copyright...
error: adaptec aspi devices driver not available cd-rom driver not loaded, no valid adaptec host adapter
kaj je narobr
(sic) ::
Kul.
ti si imel ASPI driverje nameščene? Ja mislim, da ga brez skrbi lahko odkljukaš v msconfigu. Pa mogoče še, če si namestiš RegCleaner pa spucaš registry za njim...
ti si imel ASPI driverje nameščene? Ja mislim, da ga brez skrbi lahko odkljukaš v msconfigu. Pa mogoče še, če si namestiš RegCleaner pa spucaš registry za njim...
Fuck you all!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5617 (4852) | pilotgirl84 |
» | disk se ne da formatiratiOddelek: Programska oprema | 1033 (927) | Spajky |
» | Problem z MaxtorjemOddelek: Strojna oprema | 812 (692) | sash |
» | PowerDVD in ASPI problemOddelek: Zvok in slika | 902 (806) | G[e]c |
» | Nero - Lead In (vstopno vodilo )Oddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (865) | gumby |