Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy S3 ali LG Nexus 4
Samsung galaxy S3 ali LG Nexus 4
Temo vidijo: vsi
Meizu ::
Bemti še pri Nexus S moram kar zelo od blizu gledat par sekund in napenjat oči da vidim piksel.
Čeprav nerad priznam, ampak tehnologija nas je res razvadila do samih meja normale.
Čeprav nerad priznam, ampak tehnologija nas je res razvadila do samih meja normale.
FlyingBee ::
samo bi rad imel tudi na 20 cm in dlje popolnoma brez motenj, ne glede na vrsto prikazane vsebine, to je zame definicija dobrega zaslona, končno nam to tehnologija omogoča
na N4 je še marsikaj za popravit, ne samo ppi
Jerry000 ::
samo bi rad imel tudi na 20 cm in dlje popolnoma brez motenj, ne glede na vrsto prikazane vsebine, to je zame definicija dobrega zaslona, končno nam to tehnologija omogoča
Kaj pa? Zaslon od N4 je pa res dober
Vajenc ::
Kaj pa? Zaslon od N4 je pa res dober
Boljšo baterijo in foto, pa ga takoj kupim za 50€ dražje kot je sedaj.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
mm46 ::
Baterija je bila slaba na 4.2.1, na 4.2.2 pa se mi zdi spodobna... v mojem primeru je screen time skoraj x2 kar sem imel prej pri one x ...v obeh primerih cm10.1, 2 računa, wifi vedno prižgan, brighness na auto (nikoli pod 50%).
Glede fotiča se pa strinjam, da bi lahko bil boljši.
Glede fotiča se pa strinjam, da bi lahko bil boljši.
PrimozR ::
Fotič je daleč od presežka, sploh za flagship telefon. Google se tega zaveda in bodo top popravili v naslednji generaciji. Ampak vseeno je za narediti fotko in o uploadati na FB popolnoma dovolj dober fotič.
M-XXXX ::
http://androidfannetwork.com/2013/05/15...
Zanimiva novica... Pa ste zagovorniki nexusov izgubili praktično edini glavni argument :D
Zanimiva novica... Pa ste zagovorniki nexusov izgubili praktično edini glavni argument :D
mm46 ::
Odlična novica in upam, da se v prihodnosti pojavi tudi kak One google edition Je pa meni osebno razlika v ceni prevelika (v US 350$ vs 650$), da bi izbral tole namesto N4, ker je za mojo uporabo edini plus boljši fotič.
Meizu ::
Kot je že rekel mm46 razlika in to ogromna je predvsem v ceni. Za enega S4 boš dobil praktično dva nexusa.
PrimozR ::
http://androidfannetwork.com/2013/05/15...
Praktično edini glavni konkurent? Kaj pa build quality? Pa, her'es a bombshell, cena! Za ceno tegale Galaxy-ja dobim 2 nexusa, 4ko pa 7ko.
EDIT: je pa tole super novica za lastnike SGS4, ki ne furajo Touchwiz ROM-a - Cyanogeni & co bodo na voljo prav tako hitro, kot za Nexus 4. Ampak ja, če tole anrdijo še s HTC One, bi bilo super. Potem pa res skorajda ne bi bilo več razloga kupiti Nexus 4 :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
najprej bi ga rad sprobal (ve kdo če je že na voljo v Lj. za sprobat), naj pa bi imel malo boljši zaslon (ni tako spran) in 32 gb rama, drugače če hočeš imeti stock android in hitejše posodobitve ter manj stroškov potem N4
jah, se zgodi, drugače rama imata enako, ima pa G cca 25gb user available flasha
Card slot No
Internal 32 GB (25 GB user available), 2 GB RAM
Card slot No
Internal 32 GB (25 GB user available), 2 GB RAM
še nekaj, sicer je OP že kupil N4, Sammy ima servis v Lj., LG pa v Črničah, tako da je več ljudem tudi glede tega (pustimo učinkovitost servisa kot takega na miru) sammy bolj "blizu" ... za posameznika seveda odvisno kje stanuje in ali pošiljanje po pošti na servis predstavlja problem
Sqrt2 ::
Živjo, morda kdo ve če bi tole delovalo tudi na nexus 4ki ? http://deals.dx.com/team.php?id=2711
klinker ::
Kot jst laicno stekam to deluje na touch in ni odvisno od strojne opreme...z vakumom prilepis na ekran in uporabljas, tako da bi moglo delovat na vsakem fonu. Samo po moje je useless, ce pa ze, za te slabe 3€ lahko reskiras
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy S4 (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 169537 (60340) | Dr-4Skull |
» | Nexus 5 je prispel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 31239 (24207) | Assass1n |
» | Nakup androidaOddelek: Mobilne tehnologije | 8775 (7495) | klinker |
» | Google pripravlja Android predstavitevOddelek: Novice / Android | 15979 (13654) | Mavrik |