» »

Samsung galaxy S3 ali LG Nexus 4

Samsung galaxy S3 ali LG Nexus 4

Temo vidijo: vsi
«
1
2 3
...
5

Jerry000 ::

Pozdravljeni

Odločam se za nakup mobitela. Sedaj trpim na HTC Tattoo 1.6 android. Mislil sem da se bo ob prihodu SGS4, SGS3 znižala cena, ampak se ni :(. Torej zarmišljam med S3 in N4, nekako se mi je zelo težko odločit. Telefon bom imel vsaj 3-4 leta, kot sem imel HTC Tattoo. Torej rad bi telefon z kvalitetnim zaslonom (dobre barve), dobro kamero oziroma fotoaparat, telefon ki mi ne bo po 1 mesecu začel štekat, lagirat itd, telefon ki ima dobro zaščito zaslona proti praskam.

Slišal sem, da na displayu S3 je bela nekoliko rumenkasta, da so barve in zaslon bol kvalitetna pri N4. Je mogoče kdo tukaj ki je iz S3 prišel na N4 ali obratno? Ali pa če si lastite katerega od teh telefonov.

Mam pa še vprašanja, pri S4 lahko nalagam custom rome? Ali pa nastavim bližnjice kot jih ima S3? Je res S3 slabši po displayu in kameri kot N4? Je res da N4 deluje bolj tekoče kot S3?

Prosim za malo debate o tem in pomoči da se lažje odločim da mi ne bo po 1 mesecu žal denarja:)

Mavrik ::

Za nobenega od teh telefonov ti ne bo žal denarja. Primi oba v roke fizično pa se odloči za tistega, ki ti da boljši občutek. To je to. (Imam oba.)
The truth is rarely pure and never simple.

mm46 ::

- display je sicer stvar okusa, meni je boljši na N4. Na S3 bela ni bela, slika ni tako crisp ker pentile pač nima toliko subpixlov (to se še posebej vidi na textu). Pri N4 tudi malo šepa kalibracija in bi ga zato postavu med S3 amoled in One X slcd2.
- kamera je boljša na S3
- zaslon je po moje na obeh enako odporen na praske, je pa pri N4 obvezna zaščita zadnjega stekla
- S3 ima možnost sd kartic in odstranljive baterije, če ti je to pomembno (pri 4ih telefonih, ki so bili pri meni vsaj 2 leti, ni bilo pri nobenem potrebe po menjavi baterije zaradi iztrošenosti)
- N4 dela opazno hitreje in bolj tekoče, posodobitve dobiš takoj, večja izbira kvalitetnih custom romov (za N4 so na voljo vsi sourci, za exynos pa ne). Če z bližnjicami misliš stikala za vklop wifi, data, itd. v notification centru, ima možnost customizacije teh praktično vsak custom rom.

Sam bi med tema dvema brez pomisleka izbral N4, že samo zaradi tega, ker mi "skini" totalno pokvarijo celotno android izkušnjo (uporabljal tako tw kot sense)... sploh tw, ki je po izgledu ostal v gingerbread časih :D

mjolnir ::

Veš kok je launcherjev, ki pojejo tako sense kot tw. Recimo nova ali pa apex launcher.

Halfdead987 ::

-meni je AMOLED zakon 8-) Mi ni nič boljši na Nexusu (imel v rokah oba)
-kamera je boljša na s3,pri nexusu se nekaj pritožujejo
-s3 ima microsd slot,odstraniljivo baterijo in fm radio (nexus nima,čeprav tega itaq noben ne uporablja)
-pri nexusu ne dobiš zraven slušalk
- nexus 4 ima čisto minimalen android in zato tudi dela hitreje. samsung ima tono svojih aplikacij. večina jih je useless in večina upočasnjuje delovanje sistema.
-nexus ima 1x več rama ter boljšo grafično (adreno 320 vs mali 400mp).

če budget ni tako omejen,bi vzel htc one :)

In TW je IMHO boljši od tega stock androida...Sense 5.0 pa sploh.

Zgodovina sprememb…

Budget je, ne dam toliko za HTC One, dam največ 17EUR dodatka na mesec (če gledam S3).
N4 ima boljšo grafično? To mi tudi da nek +, ker mam rad mobile igre:P. Torej če ima N4 minimalen android...potem iz S3 naložim nek custom rome ki je minimalen in imam ubistvu enako hiter android kot N4?
TW mi je kar všeč ja, sem ga že malo preklikal in mi je ušeč. Edino za N4 moram še malo preklikat. Se pri Samsungu dajo zbrisat tisti useless programi?

@Mavrik, lahko malo več napišeš dobre in slabe stvari obeh telefonov? Če imaš oba doma lahko kaj več poveš kako se baterija obnese, če je res bolši zaslon pri N4 (da je bela bela in ne rumenkasto bela),...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Če imaš rad mobile igre definitivno Nexus 4. Jih imam isto rad,in na N4 pač delajo bolje :)
Jp. Naložiš CM10.1,ki je identičen Nexusovem androidu.
Dajo se če ga rootaš in naložiš Root Uninstaller (garancijo se da povrnit in po mojih izkušnjah zelo težko hard bricka (brickal 2x,u izi unbrickal).

bdoxx ::

N4 ima boljšo grafično? To mi tudi da nek +, ker mam rad mobile igre

to ne da nekega plusa lih, my note ma Mali-400MP pa še nisem naletel na igro ki bi štekala., če pa maš fetiš na bencmarke pa definitivno telefon z Anderno320

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bdoxx ()

Probaj Wipeout,NOVA3 (update 1.0.5),Real Racing 3.
No,sedaj pa reci komu, ki ima N4 naj to isto naredi.

Halfdead987 je izjavil:

Kaj so to grafično zahtevne igre? Naj nekdo proba na S3 da vidim če res štekajo:). Ker če tko pogledaš, igre bojo pomojem tudi čedalje boljše in zahtevnejše. Mi je pa smešno da bi res štekale na S3 glede na to da ima zlo dobre specifikacije.
Potem je rečeno, za igre in multimedijo (?) je bolje vzeti N4?

damjan1980 ::

Jerry000 je izjavil:

Torej če ima N4 minimalen android...potem iz S3 naložim nek custom rome ki je minimalen in imam ubistvu enako hiter android kot N4?

v teoriji bi moralo tako bit, v praksi pa ni nikoli. Stock android na N4 je izpiljen v nulo. Dela neverjetno zaneslijvo, hitro ko sam satan.
Zdaj ce nekdo spaca skupaj nekaj podobnega za S3, bo sicer delalo verjetno enako hitro, ampak izpiljeno ne bo nikoli tako kot na stock androidu na N4.
Plus pri N4 je ker je garantirana podpora za precej casa naprej. Samsung, ce bo po stari navadi, bo verjetno ze kmalu dal S3 na odstrelno listo. Kako leto podpore se in RIP

Halfdead987 je izjavil:

Challenge Accepted

FlyingBee ::

optimus G ima boljši zaslon, ampak ni pa stock androida gor in ne bo tako hitrih posodobitev

http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra...

nexus 4 je lepo izdelan, edino tipke ob strani so slabše (ne dajo mehanskega odziva kot bi pričakoval)

vsekakor si dal težko primerjavo, ker HW je na novi generaciji mobitelov čisto nekaj drugega, je pa S3 še vedno vrhunski v marsičem

damjan1980 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Torej če ima N4 minimalen android...potem iz S3 naložim nek custom rome ki je minimalen in imam ubistvu enako hiter android kot N4?

v teoriji bi moralo tako bit, v praksi pa ni nikoli. Stock android na N4 je izpiljen v nulo. Dela neverjetno zaneslijvo, hitro ko sam satan.
Zdaj ce nekdo spaca skupaj nekaj podobnega za S3, bo sicer delalo verjetno enako hitro, ampak izpiljeno ne bo nikoli tako kot na stock androidu na N4.
Plus pri N4 je ker je garantirana podpora za precej casa naprej. Samsung, ce bo po stari navadi, bo verjetno ze kmalu dal S3 na odstrelno listo. Kako leto podpore se in RIP

^BOB (bunch of bullshit).
Nikakor ne dela hitro kot satan. Hitro kot satan delata iOS in WP,Nexus ni niti blizu.

ne prodajaj buč, nisem še videl telefona, ki bi biu hiter ko sam satan, niti telefon ki bi bil super smooth, pa naj bo robot, jabka, ali WP.
obstajajo telefoni ki so dobri, malo majn dobri, in crap

FlyingBee je izjavil:

optimus G ima boljši zaslon, ampak ni pa stock androida gor in ne bo tako hitrih posodobitev

http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra...

nexus 4 je lepo izdelan, edino tipke ob strani so slabše (ne dajo mehanskega odziva kot bi pričakoval)

vsekakor si dal težko primerjavo, ker HW je na novi generaciji mobitelov čisto nekaj drugega, je pa S3 še vedno vrhunski v marsičem

Torej ti mi predlagaš S3 ker je boljši (vrhunski v marsičem) od N4?

PrimozR ::

Ta moment je IMO najbolj smiselno od zmogljivih telefonov vzeti HTC One ali pa Nexus 4. Samsunga jaz ne šlatam s palico (priznam, precej tega je iz principa, princip pa izhaja izključno iz softwera, morda malce iz plastičnega ohišja, kjer ima konkurenca šipo oz. aluminij).

hotel sem v bistvu napisat, da pojdi v Mobitel in preizkusi oba, preveri, če ti bo slab mehanski odziv stranskih tipk na N4 in sprane barve ter slabši vidni koti zaslona, kmalu šel na ku***

Zgodovina sprememb…

Slab mehanski odziv? Za barve res marsikdo jamra, jaz sicer ne bi vedel, ker uporabljam ROM z drugačnim barvnim profilom.

Sicer pa ja, v trgovino pa pošlatat vse skupaj.

glede zaslona je rešitev drug ROM z drugačnim barvnim profilom ali pa kar veliki brat Optimus G

glede slabega mehanskega odziva pa se lahko vsi prepričate v trgovinah, recimo za primerjavo Note 2 ima super stranske tipke, saj se ne premikajo levo in desno oziroma ne dajejo občutka šlampasto narejenega mehanizma

PIPI kaj si res presenečen oziroma ali se res sprašujejš kaj je to mehanski odziv? še nisi v kakšnem opisu prebral jamranja čez slabšo izdelavo mehanskih tipk?

Zgodovina sprememb…

Probat bom šou 100% oba telefona, vendar vseeno sprašujem tukaj da vidim malo druga mnenja, vaše izkušnje itd. Se je potem lažje odločiti.

Še enkrat pa poudarjam, HTC One ne pride v poštev, je predrago

mjolnir je izjavil:

Veš kok je launcherjev, ki pojejo tako sense kot tw. Recimo nova ali pa apex launcher.

TW in sense nista samo launcherja.

Jerry000 je izjavil:

Lahko bo hitrejši kot TW, ne bo pa tako stabilen in hiter kot je to na N4

Halfdead987 je izjavil:

Nikakor ne dela hitro kot satan. Hitro kot satan delata iOS in WP,Nexus ni niti blizu.

Out of the box delata iOS in wp bolj gladko (predvsem v third party aplikacijah, sam os dela približno enako pri vseh) nikakor pa ne hitreje, ker imata oba predolge animacije in počasnejši scroll. i5 s tweakom accelerate, ki skrajša/pohitri animacije pa res leti :)

Seveda bo. Scroll bo hitrejši kot na N4 če potegneš nova launcher in daš FTL.
Sam OS ne dela nikakor približno enako. Primi WP in iOS telefon v roke ;) Scroll počasnejši? Wtf? Nikakor.

Halfdead987 je izjavil:

Seveda bo. Scroll bo hitrejši kot na N4 če potegneš nova launcher in daš FTL.
Sam OS ne dela nikakor približno enako. Primi WP in iOS telefon v roke ;) Scroll počasnejši? Wtf? Nikakor.

Sem imel tako WP kot iOS ;) scroll dela bolj gladko, ampak se počasneje premika... na androidu 1x potegnem in se mi poscrolla imenik/spletna stran/kerikoli seznam do konca... sicer ni tako gladko, sem pa hitreje na koncu.

Prosim ne se oddaljevat od teme. Tukaj ni govora o WP in iOS ker me niti malo ne zanimata. Tukaj je govor Samsung Galaxy S3 in LG Nexus 4 primerjave, izkušnje,...

po pravici povedano sem zaenkrat edini android brez SW zatikanja v offline aplikacijah na N4 videl, recimo trenutni note 2 ima nekaj težav pri tem,se pa odkupi z smart stay funkcijo,super zaslonom in več out of the box, da kamero ne omenjam, LG žak še ni tam kot bi si želeli

kot že rečeno je težka primerjava, ker je qualcommov SOC vrhunski na N4,sem pa danes opazil zatikanje na novejšem SOC na sicer fhd S4

Kar se tiče barv: N4 ima res manj izrazte barve, s tem da je pa na S3 problem, da imajo saturacijo tako nabito, da so barve preprosto napačne - bele barve so pogosto potegnjene v smeri rumene in ima celoten zaslon rumenkast odtenek.

Spet - ko boš oba imel v roki boš videl kaj te bolj moti, nasičene barve čez vse meje ali malo temnejši ekran.

Tisto bluzenje o grafičnih pa hardwaru pa je karneki - oba imata tako bolano predimenzioniran HW da se praktična razlika ne pozna in se do EOL naprave ne bo poznala. Prej te naj skrbi kako dolgo te bo Samsung nategoval s posodobitvami preden obupajo.

Saj to...ali bom lahko upgrade imel za naslednje verzije Androida? Kako pomembna je sploh nadgradnja? Ker sedaj sem z 1.6 zdržal 4 leta:), je pa res da miljon aplikacij ni več za 1.6, so skoraj vse opustili

Formula 1 ::

Jaz se moram kot uporabnik Lumie z WP8 strinjati z tistimi, ki pravijo da ima dolge animacije. Sem sedajle primerjav mojo prejšnjo Nokio C6-01 in trenutno Nokio Lumio 820 in se imenik v bistvu hitreje pri C6-01, prav tako sporočila internet je pa druga. Potem pa imamo še Androidno tablico, med tablico in Lumio pa v bistvu ni pretirane razlike. Je pa nekaj res, pri tablici sem pred primerjavo ročno zaprl aplikacije in še druga stvar je, mobitel nima slabih dnevov, za tablico tega ne morem reči.Windows Phone 8 je OS ki za moje pojme dela tekoče, ni pa najhitrejši.

Pebkac ::

Sam si lastim Nexus 4 že kakšen mesec, tako da lahko pristavim par nasvetov. Najprej slabosti:

Brez microSD slota. Ko ga kupiš moraš biti siguren, da bo 16GB res dovolj (od tega je 13 GB dejansko na voljo uporabniku, ostalo je pač rezervirano za OS) - je pa vgrajeni pomnilnik hiter, definitivno boljši kot SD kartica.

Slabša kamera. Po mojem mnenju je sicer čisto solidna, ampak se z večino high end telefonov ne more primerjat. Če ne iščeš ravno nadomestila za konkreten fotoaparat bi morala biti čisto zadovoljiva. Lahko si recimo pogledaš reviewe na GSMAreni, če te zanima več podrobnosti.

Baterija ni ravno nek presežek. Ob avtomatski stopnji svetlosti ekrana lahko pričakuješ tam nekje 3 ure in pol screen on časa, upoštevajoč da uporabljaš aplikacije ki zmerno obremenijo procesor in za internetno povezavo uporabljaš samo wifi. Če si cel dan priklopljen na 3G povezavo, dejanski čas uporabe preden je prazen pade na komaj nekaj več kot 2 uri.

Oleofobni premaz ni dovolj kvalitetno nanešen in se lahko hitro zdrsa z ekrana. Moj je že na pol uničen. Zaradi tega ni ravno konec sveta, ampak ekran ni več tako gladek na dotik kot je bil na začetku in se težje čisti.

Barve, ki jih prikazuje ekran delujejo rahlo "sprano", po drugi strani pa zgledajo dokaj naravne in precizne. Nisem še poskusil kalibracije tako da ti glede tega ne morem svetovat.

Če ti zgoraj napisano predstavlja velike ovire, boš verjetno bolj zadovoljen z GS3, drugače pa Nexus 4 all the way :). Ima boljši procesor, grafični čip, 2GB RAMa, boljšo resolucija ekrana (48 stolpcev več v širino v primerjavi z GS3, pa še vsak pixel ima vse 3 subpixle - definitivno proizvede ostrejšo sliko), pa še malenkost manjši je. Stock Android deluje super odzivno, pa še zagotovljene imaš nanjnovejše posodobitve takoj ko pridejo.

FlyingBee je izjavil:

glede zaslona je rešitev drug ROM z drugačnim barvnim profilom ali pa kar veliki brat Optimus G

glede slabega mehanskega odziva pa se lahko vsi prepričate v trgovinah, recimo za primerjavo Note 2 ima super stranske tipke, saj se ne premikajo levo in desno oziroma ne dajejo občutka šlampasto narejenega mehanizma

PIPI kaj si res presenečen oziroma ali se res sprašujejš kaj je to mehanski odziv? še nisi v kakšnem opisu prebral jamranja čez slabšo izdelavo mehanskih tipk?

Jah ne vem, jest sem zadovoljen s knofki, je imel Desire nekaj precej podobnega. Nisem se pa posvečal, kako imajo to drugi telefoni. Morda bi bilo lahko boljše.

Mavrik je izjavil:

Kar se tiče barv: N4 ima res manj izrazte barve, s tem da je pa na S3 problem, da imajo saturacijo tako nabito, da so barve preprosto napačne - bele barve so pogosto potegnjene v smeri rumene in ima celoten zaslon rumenkast odtenek.

Spet - ko boš oba imel v roki boš videl kaj te bolj moti, nasičene barve čez vse meje ali malo temnejši ekran.

Tisto bluzenje o grafičnih pa hardwaru pa je karneki - oba imata tako bolano predimenzioniran HW da se praktična razlika ne pozna in se do EOL naprave ne bo poznala. Prej te naj skrbi kako dolgo te bo Samsung nategoval s posodobitvami preden obupajo.

Em. Ravno v soboto sem sprobal SGS3 pa Nexus 4 enega zraven drugega, kar se tiče zaslona. Oba na avtomatsko pomeni, da je SGS3 skoraj neberljiv, Nexus pa OK. Če daš pri obeh svetlost na max je pa, zanimivo, Nexus 4 svetlejši. Je pa res, kot sem rekel, da imam custom ROM. Morda malce pomaga. SGS3 je bil stock.

Pebkac dej slikej ta tvoj oleofobni premaz, moj je po dveh mesecih še popolnoma OK.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Meizu ::

Če bi dobil nexus4 prek google storea potem nimaš sploh kaj razmišljat.

Mavrik je izjavil:

amoled je temnejši kot lcd... amoled ima max brightness do nekje 300 nits, lcd pa od 460 (n4, htc one) pa do 600 (i5)

PrimozR je izjavil:

Pebkac dej slikej ta tvoj oleofobni premaz, moj je po dveh mesecih še popolnoma OK.

Ne rečem, da se to dogaja vsem Nexusom, ampak sem že slišal podobne pritožbe od drugih lastnikov. Verjetno je odvisno od sreče, zgleda da nekateri primerki niso bili dovolj dobro premazani.

mm46 je izjavil:

Mavrik je izjavil:

amoled je temnejši kot lcd... amoled ima max brightness do nekje 300 nits, lcd pa od 460 (n4, htc one) pa do 600 (i5)

V realnosti je S3jev ekran na pogled precej svetlejši.

zoot ::

Pebkac je izjavil:

Ne rečem, da se to dogaja vsem Nexusom, ampak sem že slišal podobne pritožbe od drugih lastnikov. Verjetno je odvisno od sreče, zgleda da nekateri primerki niso bili dovolj dobro premazani.

Huh, za tole pa sploh še nisem slišal na srečo. Sam mam N4 nekje dva meseca pa je enkrat kot prvi dan.

freesty ::

Pri meni enako. Ce bi se mi tole naredlo bi ga ziher nesel nazaj.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

No glede fotoaparata je tko, ne iščem nadomestilo, iščem pa vseeno nek dober, zmogliv, kvliteten fotoaparat za slikat razne stvari, promine, spontano slikanje itd...tega do sedaj z mojim HTC Tattoo nisem mogel ker še bliskavice nima ter ostrenja. Potem je boljši fotoaparat na S3?
Smešno mi je ker mi ti praviš ko imaš N4, da so sprane barve...na review ki sem jih gledal so pa ravno rekli da fotoaparat pri N4 prikazuje še najboljše barve, ter da je na S3 bol sprano vse in nerealno.

Ampak da pa baterija drži 2 uri ob 3G...to je pa res sranje :(. Me pa to skrbi da na S3 res ne bodo čiste slike, ma N4 res bolši display.

krho ::

mimo grede ditech ima 16G verzijo N4 za 306€..
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Em. Ravno v soboto sem sprobal SGS3 pa Nexus 4 enega zraven drugega, kar se tiče zaslona. Oba na avtomatsko pomeni, da je SGS3 skoraj neberljiv...

hmm kako to misliš zaslon neberljiv? wtf?

krho ::

ko sonce sije nanj predvidevam.. Ampak ta problem je prisoten povsod..
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

bdoxx je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Challenge Accepted

uspel sprobat Real Racing 3, dela brez problema, no da boš zadovoljen šteka ko mam vklopljeno varčevanje z energijo.

Potem ni panike:). A obstaja pri nas S3 z 2gb rama?

S3 LTE ima 2gb rama, ampak je 19 na mesec

huh...ker 2GB je pomoje super zadeva. Sam vprašanje kdaj se bo kaj znižala cena. Je LTE sploh uporaben? Oziroma se splača poseči po LTE al je tut navadna verzija bolša?

LTE po moje nima veze še zaenkrat, za marketing je super pa še hvala bogu, da tudi v Sloveniji napreduje omrežje, čeprav dokaj počasi

2 GB rama se mi zdi na Note 2 kar prednost v praksi, ni pa potrebe po toliko odprtih app-ih ... več je bolje pri RAM-u že dolgo časa pribito drži

Formula 1 ::

Jerry000 je izjavil:

huh...ker 2GB je pomoje super zadeva. Sam vprašanje kdaj se bo kaj znižala cena. Je LTE sploh uporaben? Oziroma se splača poseči po LTE al je tut navadna verzija bolša?

Kolikor berem po Mobitelovem FBju se mi zdi da če nočeš LTEja boš moral kar pohiteti ker baje navadnih S3 ne bodo več naročali in sedaj samo še razprodajajo zaloge ;).

Razprodajajo? Nekako visoka cena je še za razprodajo:). Kaj res jih ne bodo več dobivali? Huh...mislm mal me mika LTE zdej...sam ne zarad LTE ampak zarad rama :D

Jerry000 je izjavil:

No glede fotoaparata je tko, ne iščem nadomestilo, iščem pa vseeno nek dober, zmogliv, kvliteten fotoaparat za slikat razne stvari, promine, spontano slikanje itd...tega do sedaj z mojim HTC Tattoo nisem mogel ker še bliskavice nima ter ostrenja. Potem je boljši fotoaparat na S3?
Smešno mi je ker mi ti praviš ko imaš N4, da so sprane barve...na review ki sem jih gledal so pa ravno rekli da fotoaparat pri N4 prikazuje še najboljše barve, ter da je na S3 bol sprano vse in nerealno.

Ampak da pa baterija drži 2 uri ob 3G...to je pa res sranje :(. Me pa to skrbi da na S3 res ne bodo čiste slike, ma N4 res bolši display.

Evo tukaj imaš review, ki primerja S3 in N4 v vseh pogledih: http://www.gsmarena.com/google_nexus_4_...
Kar se tiče fotoaparata neke gromozanske razlike ni, od majhnega senzorja v telefonu pač ne moreš pričakovat čudežev, je pa S3 opazno malo boljši.
Glede spranih barv sem govoril o ekranu, ne o fotografijah. Če bi bile malenkost bolj žive barve bi bil ekran perfekten. S3 gre pa ravno v drugo skrajnost in prikazuje preveč nasičene barve. Najbolje da si pred nakupom ogledaš stvar v živo, da vidiš če ti ustreza.
Pa da ne bo pomote, tiste 2 uri sta samo čas vklopljenega ekrana, ki ga logira sistem tam kjer pogledaš statistiko porabe baterije. Poleg tega zraven štejem še kakih 10-12 ur v pripravljenosti z aktivno 3G povezavo + kakšna ura poslušanja glasbe. Ob taki uporabi mi zvečer, ko pridem domov ostane še recimo 10% baterije.

Mavrik je izjavil:

mm46 je izjavil:

Mavrik je izjavil:

V realnosti je S3jev ekran na pogled precej svetlejši.

Glede na moje izkušnje, ne, daleč od tega...

Pebkac garancija?
«
1
2 3
...
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung galaxy S4 (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
711169535 (60338) Dr-4Skull
»

Nexus 5 je prispel (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6531239 (24207) Assass1n
»

Nakup androida

Oddelek: Mobilne tehnologije
378775 (7495) klinker
»

Google pripravlja Android predstavitev