Forum » Strojna oprema » težava z bluetooth tipkovnico
težava z bluetooth tipkovnico
fopi ::
V hoferju sem kupil bluetooth tipkovnico. Vse dela super razen, da se pri pritisku na tipko č izpiše velik Č, medtem ko so vse druge črke majhne. Pri pritisku na shift+č pa se izpiše majhen č, druge črke pa so vse velike. V čem je štoš?
Vse nastavitve so na slovensko tipkovnico, naložil sem tudi medion program iz google playa a nič ne pomaga. Tpkovnica je Medion P81034.
Vse nastavitve so na slovensko tipkovnico, naložil sem tudi medion program iz google playa a nič ne pomaga. Tpkovnica je Medion P81034.
2loud4u ::
kaj pa pri caps lock? je še vedno velik ali je potem majhen?
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
dotcis ::
Imam isti problem z neko kitajsko tipkovnico.
Pa ne vem ali je to splošna napaka pri slovenščini glede tipkovnic ali je to slaba kvaliteta teh kitajskih zadev?
Pa ne vem ali je to splošna napaka pri slovenščini glede tipkovnic ali je to slaba kvaliteta teh kitajskih zadev?
Arctander ::
Nastavi, da uporablja hrvaški layout za BT tipkovnico. Razpored črknin znakov je enak, č je normalne velikosti. Izgleda, da je nek bug v slo layoutu, se mi je dogajalo enako, tako na tablici, kot telefonu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnice ne zazna ob boot-anjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (989) | SloBiscuit |
» | OCZ z novo tipkovnicoOddelek: Novice / Ostale najave | 3771 (2798) | subby |
» | EURO je tukaj - le ena tipka za znak €Oddelek: Operacijski sistemi | 14800 (13594) | 'FireSTORM' |
» | Cudno obnasanje OS-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1281 (1178) | Tilen |
» | Tipkovnica Optimus s spremenljivim prikazom tipkOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4298 (3295) | NorK |