Forum » Pomoč in nasveti » Wifi na prenosniku več ne dela
Wifi na prenosniku več ne dela
HighBane ::
Bi prosil za malo pomoči. Wifi na prenosniku mi je zvečer, preden sem šel spat, normalno delal. Za čez noč sem ga pustil prižganega. Zjutraj sem videl, da se je resetiral (velikokrat se sam čez noč resetira, če kake update inštalira) in wifi ni več delal oziroma ni več našel omrežja. Ethernet dela normalno. Wifi na drugem prenosniku tudi. "Wifi Radio" je prižgan. Računalnik sem parkrat resetiral.
Zdaj sem probal inštalirat par proizvajalčevih orodij, če bodo kaj popravila, samo mi edino našlo problem, da ni "wifi native filter"-ja. Sem še probal Ubuntu z USB-ja in se je brez problema povezalo na wifi.
Gre za Lenovo x121e z Win 7.
Zdaj bom pogledal, če mi bo System Restore kaj pomagal.
Zdaj sem probal inštalirat par proizvajalčevih orodij, če bodo kaj popravila, samo mi edino našlo problem, da ni "wifi native filter"-ja. Sem še probal Ubuntu z USB-ja in se je brez problema povezalo na wifi.
Gre za Lenovo x121e z Win 7.
Zdaj bom pogledal, če mi bo System Restore kaj pomagal.
tony1 ::
Lahko, da je crknil.
Najprej zalavfaj eno Linux live cd distribucijo in preveri, če tam wifi dela.
Preveri še, če je slučajno kje disejblan v BIOSU. Lahko tudi probaš odstraniti baterijo za minuto (na laptopu bo s tem sicer malo več dela... :P)...
Najprej zalavfaj eno Linux live cd distribucijo in preveri, če tam wifi dela.
Preveri še, če je slučajno kje disejblan v BIOSU. Lahko tudi probaš odstraniti baterijo za minuto (na laptopu bo s tem sicer malo več dela... :P)...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Sem zagnal ubuntu live prek USB-ja in dela normalno. Bom še šel čez bios in morda resetiral bios.
Mi dela. Par stvari sem deinštaliral in inštaliral realtekov wireless driver. Hvala vsem za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1387) | nsa_ag3nt |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6314 (5706) | TAA66 |
» | Internet problem win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1412) | xine |
» | Wireless težaveOddelek: Omrežja in internet | 2175 (1883) | greencorn |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2121 (1519) | mp3pesmi |