Forum » Programska oprema » [Word2010] ne morem shraniti dokumenta, A File Error has Occurred
[Word2010] ne morem shraniti dokumenta, A File Error has Occurred
japol ::
Ko želim osvežiti shranitev dokumenta, mi prikaže okno za shranitev, če želim prepisati ali shraniti kot novi dokument, se prikaže okno: "A File Error has Occurred" in nikakor ne morem shraniti dokumenta.
Uspelo mi je ugotoviti kje je težava: V tem primeru so problem nekatere enačbe.
Do napake pride zaradi tega ker sem poslal datoteko nekomu, ki ima 2007 verzijo in je vanjo vpisal enačbo, jaz pa sem jo popravil v 2010 veziji in takoj ko to storim, ne morem shraniti dokumenta.
To sem rešil tako da sem na novo vpisal(prepisal) enačbo. Ampak da to delam za vse enačbe in da za vsak vnos premerim ali mi dokument shrani, pa ni to to. Ima kdo kakšno rešitev?
Uspelo mi je ugotoviti kje je težava: V tem primeru so problem nekatere enačbe.
Do napake pride zaradi tega ker sem poslal datoteko nekomu, ki ima 2007 verzijo in je vanjo vpisal enačbo, jaz pa sem jo popravil v 2010 veziji in takoj ko to storim, ne morem shraniti dokumenta.
To sem rešil tako da sem na novo vpisal(prepisal) enačbo. Ampak da to delam za vse enačbe in da za vsak vnos premerim ali mi dokument shrani, pa ni to to. Ima kdo kakšno rešitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2007 Home & Student SLO medijOddelek: Programska oprema | 4798 (4057) | Han |
» | Kuverta/vreča za zaščito dokumentov.Oddelek: Loža | 2048 (1413) | kandelaber |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12786 (9909) | marflor |
» | [c#] shrani text, tabele, slikeOddelek: Programiranje | 1529 (1135) | klemen93 |
» | Težave z Wordom, premalo pomnilnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (934) | amigo_no1 |