Forum » Kaj kupiti » Amazon, navadno ali prime calnstvo?
Amazon, navadno ali prime calnstvo?
Tim10 ::
Pozdravljeni, kaj menite-je zadosti ce se brez ,,prime,, clanstva vclanim na AMAZON? Oz, ali je kaj bolje ce se na ,,prime,, prijavim? Hvala vnaprej
yayo ::
Vprašanje je, če bi te kot slovenca sploh sprejeli v Prime. Zastonj paketov ti ne bodo pošiljali, ker slovenski Amazon ne obstaja, morda bi si lahko sposojal e-knjige, če imaš Kindle, pa še to ni gotovo. Prime je 50$ letno v ZDA, 70? v GB in se mi zdi 20EUR na nemškem Amazonu. Vprašaj po mailu ali chatu. če se lahko sploh včlaniš v Prime.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Tim10 ::
Hvala yayo! :)
Kaj pa ce bi se prijavil na tisto ,,kupujizanglije,, oz nekaj podobnega da imas potem naslov za prejem v Angliji oz Nemciji?
Kaj pa ce bi se prijavil na tisto ,,kupujizanglije,, oz nekaj podobnega da imas potem naslov za prejem v Angliji oz Nemciji?
St235 ::
ameriški amazon ni imel nobenih problemov s tem ,da sem iz slovenije ko sem naročil prime. Je pa res, da se moraš vprašat kaj boš sploh imel od prime, če si v sloveniji.
Namreč free shipping v slovenijo odpade,
Video streaming v slovenijo odpade (razen če imaš urejen VPN),
Izposoja knjig - opade v sloveniji(razen če imaš urejen VPN).
Namreč free shipping v slovenijo odpade,
Video streaming v slovenijo odpade (razen če imaš urejen VPN),
Izposoja knjig - opade v sloveniji(razen če imaš urejen VPN).
St235 ::
Oziroma knjige bi clo znale delat, se ne morem zdaj točno spomnit ali sem se prej vrnil nazaj v evropo al mi je prej naročnina potekla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | amazon prime? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28595 (1381) | tikitoki |
» | Netflix (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Zvok in slika | 251403 (8648) | Reaper |
» | Izkusnje z Amazon.de (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24884 (4458) | carlosk1966 |
» | Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 53663 (20926) | jopar |
» | Za katere spletne storitve plačujete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15807 (13240) | medus |