Forum » Omrežja in internet » Wifi HOTSPOT TOČKA za povezavo na internet
Wifi HOTSPOT TOČKA za povezavo na internet
WinXP ::
Danes sen kupil mobilni telefon HTC Wildfire S A510e.
http://www.gsmarena.com/htc_wildfire_s-...
in ker telefon podpira da kreiraš svojo HOTSPOT točko,sem to tudi nastavil.Računalnik je to prepoznal in sta se povezala,a do interneta ne morem dostopiti prek tega... Kolikor vem se da dostopati prek interneta če imaš svojo hotspot točko,pa še drugi se lahko povežejo nanjo,če nima wep ali wpa kriptiranja...
Telefon sem povezal prek računalnika z usb ključkom TP LINK TL - WN271N.
Bi mi lahko kdo pomagal glede tega?
Prilagam slike.
http://www.gsmarena.com/htc_wildfire_s-...
in ker telefon podpira da kreiraš svojo HOTSPOT točko,sem to tudi nastavil.Računalnik je to prepoznal in sta se povezala,a do interneta ne morem dostopiti prek tega... Kolikor vem se da dostopati prek interneta če imaš svojo hotspot točko,pa še drugi se lahko povežejo nanjo,če nima wep ali wpa kriptiranja...
Telefon sem povezal prek računalnika z usb ključkom TP LINK TL - WN271N.
Bi mi lahko kdo pomagal glede tega?
Prilagam slike.
- zavaroval slike: Mavrik ()
Vaseer ::
Če si na HTC-ju vzpostavil WiFi Access Point, moraš na HTC vključit mobilni internet, da boš imel dotop do interneta.
APN je bil naštiman... Do interneta na PC-ju (prek te Hotspot točke vklopljene na telefonu)
nisem mogel dostopiti,povezala sta se in PC ga je zaznal kot WiFi omrežje katerega sem potrdil...Potem pa samo pogledam stanje na računu na telefonu in kar 2,5 eur nimam več gor...
Ne vem nism jaz za to,to bi mi mogel nekdo zraven malo razložit,ker imam prvič to...
nisem mogel dostopiti,povezala sta se in PC ga je zaznal kot WiFi omrežje katerega sem potrdil...Potem pa samo pogledam stanje na računu na telefonu in kar 2,5 eur nimam več gor...
Ne vem nism jaz za to,to bi mi mogel nekdo zraven malo razložit,ker imam prvič to...
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
c00L3r ::
Brez da vklopiš hotspot fukncijo, ti mobilni internet na telefonu sploh deluje? Lahko normalno brskaš s telefonom po internetu?
Ja. Sem pa klical operaterja pa je povedal da je 50 cent 1MB podatkov al kaj že... tako da ...adios...prste stran...
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
c00L3r ::
Odvisno od paketa. Eni nimajo zakupljenih podatkov, drugi imajo 100, 300, 600mb, nekateri tudi nekaj gb.
Hayabusa ::
Če imaš predplačniško pojdi na izimobil ali bob.Oba imata za faktor 7 bolj ugodne cene prenosa podatkov napram mobitel mobi oz simobil simple.
http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-po...
naročniški, cena za 1 MB
predplačniški, cena za 1 MB
http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-po...
naročniški, cena za 1 MB
predplačniški, cena za 1 MB
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
BorutK-73 ::
Imaš ja polno drugih Wi-Fi omrežij, zmeni se z enim sosedom za pavšal in imaš pocen internet.
hojnikb ::
tušmobil ma še imo najbol ugodno predplačniško varjanto.
Maš 1€=1Dan, s tem da lahko v tistem obdobju preneseš 1GB,potem se pa hitrost zmanjša...
in kak si si ti stvar predstavljaj ? da bo kr zastonj al kaj ?
Maš 1€=1Dan, s tem da lahko v tistem obdobju preneseš 1GB,potem se pa hitrost zmanjša...
APN je bil naštiman... Do interneta na PC-ju (prek te Hotspot točke vklopljene na telefonu)
in kak si si ti stvar predstavljaj ? da bo kr zastonj al kaj ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi router za deljenje USB mobilnega internetaOddelek: Kaj kupiti | 2623 (2255) | hojnikb |
» | Telekom ne dovoli deljenja mobilne povezave (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 36949 (22584) | Mare2 |
» | Portable hotspot z geslom NIKOLI ne delujeOddelek: Mobilne tehnologije | 1113 (928) | Jst |
» | Android -> Bluetooth -> Dumbphone -> Internet/VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1184) | JanK |
» | Nastavitve HTC HD7 za povezavoOddelek: Mobilne tehnologije | 640 (605) | LenartB |