Forum » Pomoč in nasveti » YouTube Downloader Pro
YouTube Downloader Pro
mrTwelveTrees ::
program Bigasoft YouTube Downloader Pro
kako za vraga naj mu povem da naj uporabi 1080p resolucijo posnetka ?
keterikoli kodek uporabim, Download quality: Best available ?
recimo tale video:
v mapo Convert mi potegne file od tega videa
3,5 Gb velik file, info on video : 1920 x 1080 vendar kvaliteta ni takšna kvečjemu 720p če je
kvaliteta na online pa je odlična full hd
kje je problem ?
kako za vraga naj mu povem da naj uporabi 1080p resolucijo posnetka ?
keterikoli kodek uporabim, Download quality: Best available ?
recimo tale video:
3,5 Gb velik file, info on video : 1920 x 1080 vendar kvaliteta ni takšna kvečjemu 720p če je
kje je problem ?
mrTwelveTrees ::
ja sej, 1920 x 1080 tud men naredi Bigasoft YouTube Downloader Pro
, pa tudi če je 3,6 GB me ne moti, samo kvaliteta ni takšna slika ni tako dobra kot na www.youtube.... na HD 1080
, pa tudi če je 3,6 GB me ne moti, samo kvaliteta ni takšna slika ni tako dobra kot na www.youtube.... na HD 1080
mailer ::
Jaz uporabljam tegale Pod dodatki ga najdeš pod imenom Easy YouTube Video Downloader 6.8
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
Yohan del Sud ::
Mogoče še ni noben zgruntal. Itak, da na youtubu hitro kaj spremenijo v sistemu in potem morajo razvijalci takih četrt sumljivih softwerov to sledit in pokrpat. Na probi še tegale. Če bo kaj razlike.
www.strancar.com
Nagi Bator ::
kje je problem ?
Tebi originalni posnetek prekonvertira. Zato ga tudi imas v mapi "Convert" in drugacno velikost od originala.
Neglede na vecjo velikost imas zaradi tega slabso kakovost slike napram originalu.
KTr1sk ::
si probal še s tem
https://sites.google.com/site/getsongr/
https://sites.google.com/site/getsongr/
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Nagi Bator ::
mrTwelveTrees je izjavil:
ja uredi, kako pa ga prepričam da mi dol potegne pravo 1080p kvaliteto ?
Gor je ze kup predlogov.
Sam uporabljam Flash video downloader za Firefox.
Cold1 ::
ja uredi, kako pa ga prepričam da mi dol potegne pravo 1080p kvaliteto ?
Jah, zanima to originalna datoteka, torej mp4 (h.264/AAC), ki ga da od sebe tituba, kakršnakoli konverzija bo kakovost znižala.
Še najlažje je, če si v brskalnik dodaš funkcionalnost, ki ti v titubin vmesnik doda gumb za dolpoteg (kateri dodatek potrebuješ pa je pač odvisno od brskalnika) nato pa pač izbereš datoteko ki ima ločljivost 1080p, pri čemer potegneš film neposredno od titube, kot bi ga pri predvajanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube to Mp3 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19236 (369) | PARTyZAN |
» | Filmi kvaliteta slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 992 (881) | wasd |
» | Kje dobiti kakšen 4k film (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 27277 (24085) | Anney |
» | Mp4 to mp3 ali dober program za ytube ali druge straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1644 (1600) | Cold1 |
» | YouTube dviga ločljivost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8039 (6612) | Jaka83 |