Forum » Pomoč in nasveti » Kako ustvariti USB bootable
Kako ustvariti USB bootable
spycookie ::
Pozdravljeni,
imam problem pri ustvarjanju bootable USB-ja za Windows XP
Rad bi jih inštaliro na mini leptopa: HP compaq mini.
Poskusil sem s programu Win to Flash, pa mi nikakor ne uspe, pa sem sledit tistim navodilom iz youtuba.(je mogoče to problem da gre za XP-je, čeprav na uradni strani piše da podpira tudi za XP-je, vendar ne vem ali jih lahko inštaliraš prek tega ali samo ustvariš bootable USB za windows 7?)
Aja pa še to- ali je kakšna razlika za Win to Flash če je free verzija ali je treba kupiti ključ?
Za vsako pomoč se že vnaprej zahvaljujem :)
Lp
imam problem pri ustvarjanju bootable USB-ja za Windows XP
Rad bi jih inštaliro na mini leptopa: HP compaq mini.
Poskusil sem s programu Win to Flash, pa mi nikakor ne uspe, pa sem sledit tistim navodilom iz youtuba.(je mogoče to problem da gre za XP-je, čeprav na uradni strani piše da podpira tudi za XP-je, vendar ne vem ali jih lahko inštaliraš prek tega ali samo ustvariš bootable USB za windows 7?)
Aja pa še to- ali je kakšna razlika za Win to Flash če je free verzija ali je treba kupiti ključ?
Za vsako pomoč se že vnaprej zahvaljujem :)
Lp
ameba ::
dzinks63 ::
Poizkusi z Universal-USB-Installer-1.9.2.6 ali YUMI-0.0.9.0, z enim od teh dveh bo sigurno šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP USB install, error loading systemOddelek: Pomoč in nasveti | 739 (672) | flbroker |
» | IBM Thinkpad R31 meets floorOddelek: Pomoč in nasveti | 2055 (1409) | Pyr0Beast |
» | Težava z nameščanjem Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 2015 (1825) | amigo_no1 |
» | namestitev windows xp z USB ključaOddelek: Operacijski sistemi | 4463 (3752) | Gwanaroth |
» | Windows 7 z namestitvenimi USB ključi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14402 (10775) | MrStein |