Forum » Pomoč in nasveti » Link na sliko v mailu??
Link na sliko v mailu??
donski ::
Pozdravljeni,
vprašal bi, če je možno s kakim programčkom preprosto dodat povezavo na jpeg, ki se doda v mail?
*programiranje mailinga ne pride v poštev, ker je točno določena baza uporabnikov, ki je v bazi za mailing ni
Hvala že v naprej za odg.
Lp,
vprašal bi, če je možno s kakim programčkom preprosto dodat povezavo na jpeg, ki se doda v mail?
*programiranje mailinga ne pride v poštev, ker je točno določena baza uporabnikov, ki je v bazi za mailing ni
Hvala že v naprej za odg.
Lp,
Slika je, ki se bo pošiljala dodana v mail (ne kot priponka) in na njo bi na en del slike vključil link (ne celo sliko)..je to možno samo s tabelami rešit, al se da tudi kako drugače?
black ice ::
Kolikor vem, bi šlo samo s HTML mailom. Zakaj programiranje ne pride v poštev? Ker imaš dve ločeni bazi?
black ice ::
Saj pa vzameš samo naslovnike, katerim želiš poslati to sporočilo, magari jih imaš shranjene v .txt. Kdo pa pravi, da morajo biti naslovi nujno v bazi?
Malo si mi sumljiv.
Malo si mi sumljiv.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
Nisem sumljiv:), pač zanimala me je reštiev, da pa se da v txt shraniti in dodati v mail pa nisem do zdaj vedel.
Hvala in lp
Hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za mailing kampanijeOddelek: Programska oprema | 2186 (1768) | MartinKrpan |
» | Remote Contol Over Mail -RCMOddelek: Informacijska varnost | 10813 (8415) | SeMiNeSanja |
» | Online bazaOddelek: Programiranje | 2248 (1541) | Yacked2 |
» | Kako preveriti ali so vnosna polja izpolnjena?Oddelek: Izdelava spletišč | 1980 (1634) | bluefish |
» | Mailista za 10.000+ userjev - kako narediti?Oddelek: Izdelava spletišč | 1451 (1307) | mte |