Forum » Izdelava spletišč » Spletna digitalna knjižnica, vaše izkušnje/priporočila
Spletna digitalna knjižnica, vaše izkušnje/priporočila
enadvatri ::
Iščem aplikacijo za spletno digitalno knjižnico oz. upravljanje digitalnih vsebin (knjig, dokumentov, slik, videa). Želno je, da je aplikacija zastonjska in tudi, ne pa nujno, odprtokodna.
Med odprtokodnim programjem sem naletel na DSPACE, Invenio, Greenstone in številne druge. Do sedaj me je najbolj pritegnila Omeka.
Glede sistemske platforme, idelano bi bilo, da jo lahko poganjam z MS IIS. Ni pa mus.
Kakšne so vaše izkušnje? Mnenja? Nasveti?
Med odprtokodnim programjem sem naletel na DSPACE, Invenio, Greenstone in številne druge. Do sedaj me je najbolj pritegnila Omeka.
Glede sistemske platforme, idelano bi bilo, da jo lahko poganjam z MS IIS. Ni pa mus.
Kakšne so vaše izkušnje? Mnenja? Nasveti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NSA spet odnesli skrivnostiOddelek: Novice / Varnost | 13807 (10631) | RC37 |
» | Komuniciranje brez komunikacijske infrastruktureOddelek: Novice / Zasebnost | 13302 (7173) | matijadmin |
» | Google in Apple si bosta v aplikacijah rezala manjši kos pogače v zameno za naročnineOddelek: Novice / Ostale najave | 7397 (6208) | joze67 |
» | App Store še vedno daleč največji zaslužkar med mobilnimi ekosistemiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7703 (7000) | antonija |