Forum » Strojna oprema » Priprava trdega diska za namestitev Windowsa
Priprava trdega diska za namestitev Windowsa
joej970 ::
Zdravo
Mi lahko kdo opiše kako bi naj potekala nastavitev trdega diska za namestitev Windowsa. Disk je POLN (pač... ni do konca poln vendar so neki podatki gor, ki bi jih želel izbrisati.) in ni formatiran. Bi ga sploh moral pred ponovno namestitvijo formatirati ali je to mogoče med nameščanjem Windowa (8)? Kdaj ga lahko razdelim na partricije, da bo naprimer C za datoteke od windowsa, D pa za podatke? Prav tako me zanima če morej kaj nastaviti v biosu preden se lotim nameščanja. Gre za disk z IDE kablom.
Lp
Mi lahko kdo opiše kako bi naj potekala nastavitev trdega diska za namestitev Windowsa. Disk je POLN (pač... ni do konca poln vendar so neki podatki gor, ki bi jih želel izbrisati.) in ni formatiran. Bi ga sploh moral pred ponovno namestitvijo formatirati ali je to mogoče med nameščanjem Windowa (8)? Kdaj ga lahko razdelim na partricije, da bo naprimer C za datoteke od windowsa, D pa za podatke? Prav tako me zanima če morej kaj nastaviti v biosu preden se lotim nameščanja. Gre za disk z IDE kablom.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naložil sem XP na obsoječe Win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1259) | vanromy |
» | Kako odstranim Linux in namestim Windows 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 2254 (1830) | racunalnicar |
» | Instalacija OSOddelek: Operacijski sistemi | 2637 (2013) | opeter |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 822 (699) | cegu |
» | Na koliko časa nanovo naložite operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6821 (5799) | kitara8 |