Forum » Elektrotehnika in elektronika » problem pri vijaku.
problem pri vijaku.
tjaz051 ::
živijo danes sem nekaj želev odšraufat(matico od auspuha pri apn 6) in mi je ni ratalo odtegnt pa sem že tako matico zjebou da je kar na okroglo in se neda več odsraufat,ker se kljuc sam se vrti. prosim za pomoj čak lahko nardim.
Vesoljc ::
ce lahko prides zraven, jo odzagaj
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
tjaz051 ::
ja to sm hotu probat sam se bojim da bom se tistu k je iz motorja,poi pa nam mogu več auspuha gor dat
PacificBlue ::
Lahk poskusis s svedrom, ki se vrti v levo, na tak način lahko odvijes matico, ko sveder zagrabi v kovino. V najslabsem primeru pa navrtaš novo luknjo, samo moras pazit, da ne poskodujes navoje. ALi pa old school metoda z dletvijo in kladivom..
dope1337 ::
Flex/tremblic v roke (upam, da lahka prideš zraven) pa zarež počez čez matico, pol pa en velik šraufciger v roke, pa probi odtegnat.
P.S. i love to speak mechanic xD
P.S. i love to speak mechanic xD
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
francek1 ::
Najprej matico zagrej(ker so pri izpuhu močno zapečene), nato pa si pomagaj s takimi kleščami:
Pomaga tudi kak udarec s kladivom od strani s sekačem....če pa je treba rezat pa prideš poleg le z Dremlom...
Pomaga tudi kak udarec s kladivom od strani s sekačem....če pa je treba rezat pa prideš poleg le z Dremlom...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč, vijak se ne odtegneOddelek: Na cesti | 4242 (2645) | Dzhimen |
» | APN 6 noče vžgati (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17711 (8119) | koyotee |
» | Šraufanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9129 (7108) | Brane22 |
» | Kako odšravfati šravf na laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1060) | Šimpanz |
» | nov model alpino in mf powerOddelek: Loža | 2495 (2375) | Goldee |