Forum » Loža » nov model alpino in mf power
nov model alpino in mf power
bullet!! ::
kupil sem si Tomos Alpino l. 2005, danes sem nabavil se mf power izpuh, pa me zanima ce sploh pase gor,ker imam probleme z namescanjem!
:D
Keyser Soze ::
A ni to tista prdalica za na auspuh? Majke mi. Če je kaj bolj nadležnega in otročjega. Ropotuljica za najstnike.
Keyser Soze ::
Popolnoma nedotaknjen avtomatik.
Drugače sem pa bolj biciklist kot mopedist. Sem imel picikl, ki je bil dražji od mopeda.
Drugače sem pa bolj biciklist kot mopedist. Sem imel picikl, ki je bil dražji od mopeda.
Microsoft ::
Dej ne zalt poverce, no. To je ena bolsih stvari za ta motor. Jst, ko sm se mel motor, sem dal gor tole, pa se kar lepo pozna. Se zelo pozna, sploh od srednjih obratov gor. Pa zvok je tud vredu!
Aja, pa da ne bos pozabu dat tiste "matice" noter.
by Miha
Aja, pa da ne bos pozabu dat tiste "matice" noter.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
DimmniBurek ::
Jah nevem probi, če ti paše na čilindr pol ja, če pa ti nosilc ne paše pa neki zimprovizierej, jao sami neki nesposobneži, maš ga doma pa neveš če paše, prej bi vprašu tega ku jih dela
There Is No Stronger Drug Than Reality
K0K0 ::
Letnik nima veze ker pri tomosu se itak že 25let ni nič spremenilo tko da mora pasat. Edin če si mogoče kupu avspuh za avtomatika oz atxa pol pa ne bo šlo.
bochow89 ::
js sn tud letos kupu novo štirko (alpinota), za mf ne vem na starmu sn ga mel na ta novga ga pa (še) ne mislim dat
Let's get computin'
Goldee ::
mislem kupujete nove motorje ko pa dobis za 10k odlicno ohranjen apn6 ne pa da das 250k ali vec (sej sploh ne vem kake so cene vec) za neki novga ki pa je isto kot apn6
no ma vi ze veste
no ma vi ze veste
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Auspuh za mopedOddelek: Na cesti | 2434 (1223) | markasaso12 |
» | Kje kupiti mf powerOddelek: Kaj kupiti | 15190 (5037) | hojnikb |
» | gokartOddelek: Na cesti | 4089 (3200) | kriko07 |
» | apn6Oddelek: Loža | 8915 (7852) | GamingFish |
» | atx ali apn6?Oddelek: Loža | 7628 (7156) | snow |