Forum » Navijanje » Navijanje Geforca 4 ti4200 128MB AGP8x
Navijanje Geforca 4 ti4200 128MB AGP8x
Death Knight ::
Imam dve vprasanji:
1. imam graficno od winfasta, ki ima zelo velik hladilnik. Torej je navijanje pri tej grafi varno? Zanima me do kje svojo graficno se lahko varno navijem, da ji s tem ne bom skrajsal zivljensko dobo.
2. vcasih sta bila v driverjih dva drsnika za navijanje procesorja in pomnilnika. Imam driverje 41.09 in jih vec ne najdem. Mi lahko poveste kje je to sedaj?
1. imam graficno od winfasta, ki ima zelo velik hladilnik. Torej je navijanje pri tej grafi varno? Zanima me do kje svojo graficno se lahko varno navijem, da ji s tem ne bom skrajsal zivljensko dobo.
2. vcasih sta bila v driverjih dva drsnika za navijanje procesorja in pomnilnika. Imam driverje 41.09 in jih vec ne najdem. Mi lahko poveste kje je to sedaj?
c3R4R ::
tkole navijaj:
1. navij
2. testiraj v 3d Mark-u in če vidiš artefakte (vidjo se ko testiraš, kot ene strele, ki skačejo po sliki), grafo "odvij"
3. če pa ne vidš artefaktov, navijaj naprej, dokler jih ne vidš
4. velik sreče...
1. navij
2. testiraj v 3d Mark-u in če vidiš artefakte (vidjo se ko testiraš, kot ene strele, ki skačejo po sliki), grafo "odvij"
3. če pa ne vidš artefaktov, navijaj naprej, dokler jih ne vidš
4. velik sreče...
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7088 (4019) | PINki |
» | Varno navijanjeOddelek: Navijanje | 1035 (973) | Shark-357 |
» | 2.8ns rami na 9800pro? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6238 (3939) | T(he) Boss |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4400 (3264) | Tilen |
» | Vprasanje glede navijanja graficne kartice in artefaktov, ki se ob tem pojavijoOddelek: Navijanje | 1766 (1620) | Oblivion |