Forum » Pomoč in nasveti » Nenamerna ponastavitev računalnika ob zagonu
Nenamerna ponastavitev računalnika ob zagonu
someone155 ::
zdravo!
mam problem na PC-ju, na katerem imam nameščen windows 7 64x Home Premium. sicer pa je problem ta, da vsakič ko računalnik ponovno prižgem, izgubi veliko nastavitev, ki sem jih prej nastavil. to so recimo: nastavim, da mi videe vedno predvaja v VLC-ju in ne v Media Playerju(ob ponovnem zagonu je nastavljen spet Media Player), v Chrom moram vsakič znova vnseiti podatke za IGoogle račun, itd...
ima kdo kakšno rešitev, ali kakšn predlog kako to rešiti?
lp, Anže
mam problem na PC-ju, na katerem imam nameščen windows 7 64x Home Premium. sicer pa je problem ta, da vsakič ko računalnik ponovno prižgem, izgubi veliko nastavitev, ki sem jih prej nastavil. to so recimo: nastavim, da mi videe vedno predvaja v VLC-ju in ne v Media Playerju(ob ponovnem zagonu je nastavljen spet Media Player), v Chrom moram vsakič znova vnseiti podatke za IGoogle račun, itd...
ima kdo kakšno rešitev, ali kakšn predlog kako to rešiti?
lp, Anže
Življenje je preenostavno... Zakompliciraj si ga! =)
RuskiSnajper ::
to ni normalno, to je ali virus ali namerno nastavljen program ki to briše oz windows zjeban
povsej verjetnosti je kaki tako imenovani "speed up your PC with 3 click" shitware program ki si ga "pomotoma" inštaliral. ali pa se je sam (preko reklam, silent install)
povsej verjetnosti je kaki tako imenovani "speed up your PC with 3 click" shitware program ki si ga "pomotoma" inštaliral. ali pa se je sam (preko reklam, silent install)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RuskiSnajper ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15794 (8119) | Map |
» | BS PlayerOddelek: Zvok in slika | 3808 (3315) | elomat |
» | PHILIPS 32PFL8404H/12 TV LCD+ ethernet portOddelek: Zvok in slika | 8013 (6782) | Dejancek |
» | Izšel VLC 1.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15767 (10588) | MrStein |
» | po namestitvi viste drugačno delovanje zvočnikovOddelek: Operacijski sistemi | 1229 (1047) | shinko |