» »

Discovery Channel je postal prav živceparajoč program!

Discovery Channel je postal prav živceparajoč program!

«
1
2

BorutO ::

Dobesedno je to problem človeštva ...

Gledam Discovery Channel in oddajo Deadliest Catch ... Vse lepo in prav ... mine kakšnih 5 minut ... pa vržejo posiljene reklame (z znanih blagovnih znamk), in to brez kakšnega opozorila ... konec reklam in mine naslednjih 5 minut, pa spet reklame, potem spet 5 minut, itd ...

Kaj je s tem Discoveryem pri vragu?! Očitno je to še samo program za reklame in nič drugo.
Animal Planet je poln posiljenih reklam, enako National Geographic ... Edino Investigation Discovery še ni in sem že prav nestrpen, kdaj se bo kakšna reklama znašla še na tem kanalu ... Ko se to zgodi, odjavim programski paket, na katerem ponujajo vse te omejene programe. Za kanale, kjer mi bodo 20 ur na dan vrteli reklame, ne rabim plačevati. Jih imamo na nacionalkah prek preveč ... Sicer pa niti ne vem, zakaj bi mogel za ta programski paket plačevati 5 ali 10 evrov več? Skoraj vsi imamo (pri siolu) ta programski paket samo zaradi teh omenjenih kanalov.

Se prav sprašujem, če sploh ta denar, ki ga plačujemo naročniki sploh pride do kakšnega Discoverya ali si siolovci vse v žep porinejo, ali zakaj nam posiljujejo te reklame?
Potem pa še imajo te reklame 1x večjo glasnost, od standardnega discoveryjevega ... potem pa se žena dere če sem nor ali kakšen pa če se mi je zmešalo, da imam tako na glas tv.

Discovery me s temi reklamami že kar nekaj časa jezi, ampak danes me je res dvignil.

mokasin ::

Ja vsi poskušajo zaslužit kot se le da. Njih ne financira država kot SLO1,2. Kako pa misliš da POP TV Kanal A in ostali služijo denar?

BorutO ::

Če se ne motim, je Discovery internacionalni kanal, se pravi da ga plačujemo glede na naročnino. Če sem pravilno informiran ...

mokasin ::

Potem pa samo poskušajo iz programa iztisnit vsak cent na račun bednih reklam.

Siddh ::

smešno da dokler ni bilo digitalne televizije ni blo na discoveryju toliko reklam, samo tiste za nove epizode oddaj, pa še to največkrat 2x na 45min oddajo in po max 2 minuti, da lahko greš na wc


#000000 ::

Ne samo reklame, ampak ko se po reklamah spet začne oddja ki si jo gledal, se spet na brzino preleti od začetka, ter pove spet dva odstavka in bla bla, ter spet neki hitri prelet od začetka in tako v bistvu oddja traja samo 15 minut, z reklamami in dramatičnimi preleti pa uro da crkneš :)

Machete ::

Ker je tudi meni (kljub DRAGO plačani naročnini na kabelsko) to bljak, se poslužujem: http://forums.mvgroup.org/
Da ne govorim, da niti slučajno ne morem več gledati filma na TV, ker preprosto sem razvajen ali pa toliko zahteven, da niti slučajno ne mislim gledati česar koli z 3,4,5...10 kratnimi 5minutnimi prekinitvami.

pi pawr ::

RIP, Discovery Channel :|

Siddh ::

tv ponudniki bi se morali zavedati, da internet ponuja veliko več brez nadležnih reklam
isto bi se morali tega zavedat gledalci
dokler bo folk mirno gledal reklame bodo pač ponudniki posiljevali z reklamami


Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Siddh ()

Jst ::

Discovery je že pred ene 5-7let nazaj ratal ena bedarija. Ravno nekje v času, ko so začeli z "Reality" šraufanjem motorjev. Discovery je umrl že dolgo nazaj... :/
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

piromanček ::

vse je uničil advent resničnostnih (hudo zrežiranih) oddaj na ketere se bazira 80% današnjih oddaj na enkrat zanimivih programih, kot so discovery, national geographic itd.

particle ::

Politična korektnost na vrhuncu, kaj češ. Kakšnega dokumentarca od Nikole Tesle/Die Glocke pa tudi ne najdeš tam, zato smo vsi tukaj... na internetu in torentamo, download-amo in potem v miru (brez reklam !) neprekinjeno gledamo shranjeno.


Ne govori tega preveč na glas... ahh too late.

Glugy ::

Discovery channel je bil dobr zarad tega k si lahk Mythbusters gledal...sam zdej mi je pa sam še discovery science dobr. National Geographic ma skoz o enih letalskih nesrečah..pa dobr sj za ene par je zanimiv vidt kaj je šlo narobe sam pol je pa že podobn. npr če krmilo večjega potniškega letala ne dela je skor zihr hidravlika kej fuč pa polovičarska popravila. Pred dnevi je mel o 9/11, kjer so kot osrednjo zanimivost izpostavili komuniciranje med višjimi in nižjimi uradniki in komunikacijio med civilnim pa vojaškim vodstvom. Samo po drugi strani pa na internetu najdš razne teorije zarote češ da je to politiki ustrezal zarad odličnega izgovora za napade po svetu in bogatenjem z nafto. Ampak tega vidika se niti dotaknil niso.
Glavne probleme in dvome v vlado ZDA oni zreducirajo na slabo birokracijo, nore morilce, drogeraše, malomarnost uradnikov. Zanimivo nikoli niso krivi politiki ki so vzpostavli sistem. (Razen če ne gre za kako tujo državo in ne ZDA).

Reklam je pa res preveč na Discovery channel..je blo dons o teh pošastih, ribah k jih en lovi k hod po svetu. in so blo tko res na 10 min reklame dvakrat. To mi je res tist... nvm zdel se mi je brezveze res. Bedast.
Ma če bi se vsaj posluževal tega da bi bile 15 min reklame enkrat pa da bi bil pol mer. ne pa da te tko grdo preseneti vmes vsakič ko je kej malga zanimiv.

Drgač pa mam kablsko pač ker je najcnej. mislm sj je fancy met nevem tisto ko ti piše kdaj bo kej pa za snemat pa ne vem kaj vse sam nvm men se zdi škoda dnarja. no moogoče se pr kermu operaterju bl splača sam pr siolu kokr jz kej vem se najbl splača kablska.

Grumf ::

Saj ni samo Discovery, imam resne tezave kje sploh še gledati dokumentarce, Histrory rola ves čas vesoljce+popravljalce+preprodajalce, national geographic sem pa zadnjic hotel ta malemu predvajat in sem šel malo po sporedu: Killer whales, Dangerous ants, Killer hampsters, Australia dangers, ... wtf, a ne obstajajo res nobeni dokumentarci, kjer ni notri nekaj ubijalskega, nevarnega,... dejansko mu nisem mogel enih prijaznih živalic najti. ;((
Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the
experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination
to do so.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Grumf ()

Jst ::

Na BBCju je več o znanosti, kot na kanalih, ki naj bi bili namenjeni znanosti... Sicer pa jaz itak več ne gledam TVja. Ob 22ih gledam Odmeve, da vem kaj se dogaja, tako da povprečno gledam TV 40 min na dan.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

blaz_ ::

Siddh je izjavil:

smešno da dokler ni bilo digitalne televizije ni blo na discoveryju toliko reklam, samo tiste za nove epizode oddaj, pa še to največkrat 2x na 45min oddajo in po max 2 minuti, da lahko greš na wc

Nedovgo nazaj je blo celo tako (sej verjetno je še sedaj, nisem preverjal), da na digitalni tv so bile te komercialne reklame, medtem ko na analogni jih ni. To je pri kabelski tv. Tko da so te slovenske reklame zgleda naknadno vstavljene notr...
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.

TESKAn ::

Dangerous ants, Killer hampsters, Australia dangers, ... wtf, a ne obstajajo res nobeni dokumentarci, kjer ni notri nekaj ubijalskega, nevarnega,... dejansko mu nisem mogel enih prijaznih živalic najti.

Ostane ti youtube in travnik.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

figula ::

Da ne bi mislili, da te reklame niso regulirane iz najvišjih inštanc!

Sošolec, ki je bil v Bruslju na področju kulture mi je razlagal, kako posedajo po raznih komisijah in razglabljajo o dovoljenih dolžinah in količinah reklam. Si predstavljam, da je čez lužo isto.

Zatorej brez skrbi in jeze- če nam najbolj kompetentne glave na svetu pravijo, da zmoremo sprocesirati vso to poneumljanje- potem zmoremo! ;(;(

energetik ::

Se strinjam glede Discoveryja, kakšne 2 leti nazaj še ni bilo teh slovenskih reklam, samo napovedniki. Zdaj je pa ratala katastrofa. Gledam samo še kakšne Wheeler Dealers, pa Mythbusters, seveda na mute, ko so reklame.

Sicer pa si poglejte DaVinci Learning - čisto druga zgodba. Dobri dokumentarci, prispevki, vse brez reklam.
Ja, pa BBC dokumentarci so tudi odlični, nekaj jih predvajajo tudi na SLO2. Sploh kakšni nemški ali francoski so ponavadi odlični. Tiso ameriško nabijanje se lahko samo skrije pred njimi.

Sicer pa je tudi naša nacionalka postala okužena z reklamami, zakaj sploh plačujemo prispevek, če so non-stop reklame in top-shop? Zdaj so šli že tako daleč, da med prenosom recimo smučarskih skokov še vedno predvajajo reklame, čeprav tekma že teče dalje.;(

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: energetik ()

_Dormage_ ::

Reklame so ker rabijo denar. Dokaj razumljivo saj jih imajo vsi.
Bolj me moti, da je bil Discovery nekoč program z dobrimi oddajami in je zdaj huje kot španske nadaljevanke 24/7.
Današnje oddaje so vrh debilizma. Sploh pa so vse ena velika laž.

Če pogledamo prispevek, ki so ga posneli na naši obali lahko vidimo kolko "full of shit" so.



Nič od povedanega ni res. Drama kjer je ni...

Na Discovery so zdaj ameriške serije za debile in nategovanje kot pri Esmeraldi.



Znastvene oddaje naj bi preselili na Discovery science, ampak je tudi tisto totalen bull...

Zgodovina sprememb…

zuz3k ::

recesija se pozna, slabše oddaje in več reklam je :8)
Life is a psychological game.

floyd1 ::

Grumf je izjavil:

national geographic sem pa zadnjic hotel ta malemu predvajat in sem šel malo po sporedu: Killer whales, Dangerous ants, Killer hampsters, Australia dangers, ... wtf, a ne obstajajo res nobeni dokumentarci, kjer ni notri nekaj ubijalskega, nevarnega,... dejansko mu nisem mogel enih prijaznih živalic najti. ;((

Živa resnica, imel podoben problem s tamalo. Drugače pa - za prijazne živalce v živalski vrt ;).
Seveda pa življenje v divjini tudi v resnici ni pravljica :|.

Alexius Heristalski ::

Ameriški kabelski kanali so smeti. Zdaj že na Historyju šraufajo avte. :))

Viasatovi Nature, Explorer in History so še v redu, se vidi, da niso iz ZDA.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Explorer je nice, tega se jaz gledam obcasno, kar se pa ostalih tiče Discovery, Animal, National..pa ni več poante. No Discovery Wild se spremljam tu pa tam, vse ostalo je brezvezno nabijanje in glasni reklamni vlozki..zame ze ne.

Kamran ::

Glugy je izjavil:

Discovery channel je bil dobr zarad tega k si lahk Mythbusters gledal...

No ja... tale je zanimiva epizoda oz. odgovor "nekaterih", da nista znala pravilno Bedinijevega motorja sestaviti.

Tale izsek je pa sploh pomenljiv. >:D

PacificBlue ::

No onadva sta šalabajzerja, tista zenska in azijc sta pa pod nivojem. Kvarita inteligenco dobesedno.

roli ::

Ahhh Discovery. Včasih si lahko še pogledal kaj zanimivega tam, sedaj imamo pa samo še neko šraufanje nekih avtomobilov in podobne traparije. Nekaj kar sploh ne spada pod dokumentarce. Discovery Science, ki sem ga včasih rad gledal pa tudi ni kaj dosti boljši. Potem so tu pa še 100x ponovoljene iste epizode serij. Tako lahko potem eno epizodo Mythbusterjev gledaš skoraj cel mesec - po možnosti tisto iz prve sezone. National Geographic je vsaj malenkost boljši, ker imajo tisti njihov Air Crash Investigation. Pa še pri tem kekci zamujajo 10 let z epizodami, ki so na NGC UK že stoletja prej in jih najdeš hitro ali po kakih ruskih straneh ali pa usenetu. Tako, da se res ne splača gledat tega. Za dokumentarce so zanimivi kaki britanski kanali - BBC še posebno, kak Channel 4 ima včasih kaj pametnega.
http://www.r00li.com

PacificBlue ::

ja res je, če bi dal kateri kak spisek kul programov, bi bil hvaležen, ker sem bolj neuk glede tega:)

energetik ::

Mythbusterjev se ne gleda, da bi se kaj naučil, ampak za sprostitev in da se narežiš kakšnim odpuljenim idejam. ;)

zuz3k ::

samo nonstop gledat Mythbusters alpa Air Crash Investigation se pa tudi naveličaš :|
Life is a psychological game.

energetik ::

Kdo pa je rekel, da gleda non-stop? Pač takrat, ko si zmatran od celga dneva se vržeš na kavč in se tisto urco zabavaš.

sprasujem ::

Zame je bil višek poljudnoznanstvenih oddaj Beyond 2000 potem je šlo vse samo še navzdol. Prezentacija tehnike s poskusom čim manjšega ideološkega mešetarjenja.

Zgodovina sprememb…

draciel ::

tv ponudniki bi se morali zavedati, da internet ponuja veliko več brez nadležnih reklam


Se strinjam, seveda če nisi na 24ur.com

zuz3k ::

če je nonstop eno in isto nonstop mythbusters jih mam vrh glave
Life is a psychological game.

Rias Gremory ::

Discovery Channel je že vsaj kakšno leto drek, če bi ga gledal vsak dan bi bil zdaj verjetno že najboljši ribič.

Televizijo bo IMO povozil čas.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Mipe ::

BorutO ::

Kolikor opažam, se discovery z reklamami umiri komaj ob 20:00 ... takrat so reklame vsakih 15 min, ali na kolko časa jih discovery vrže gor. Je pa še vseeno boljše gledati napovednike discoverya v reklamah, kot pa te komercialne posiljene reklame, z ubijalsko glasnostjo in brezvezno vsebino reklame ...

Šoja ::

Na tv slo je včasih še kak zanimiv dokumentarec, na NG, DC... so pa res samo še komercialni, z veliko akcije, eksplozij..., sploh ni več nič zanimivega.

Kamran ::

Rias Gremory je izjavil:

Televizijo bo IMO povozil čas.

Ne future tense, present simple - TV je povozil čas. :))

Včasih prav pogrešam Most Evil in Sex Sense/The Sex Files. :|

... takoj za Swat Cats na CN.

oo7 ::

Discovery je postal Pop-Tv in A-kanal;((
Včasih je bila reklama a Discoveryu o naslednji odaji in o drugih odajah zdaj so pa te blesave reklame.
Upam,da to ne bodo naredili tudi s HBO,ki ga je treba posebaj plačat banda pokvarjena siolovska.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

zuz3k ::

verjetno je tudi recesija dosti prinesla h temu da je več reklam in
slabše oddaje na discovery, jgb no money


BorutO je izjavil:

Kolikor opažam, se discovery z reklamami umiri komaj ob 20:00 ... takrat so reklame vsakih 15 min, ali na kolko časa jih discovery vrže gor. Je pa še vseeno boljše gledati napovednike discoverya v reklamah, kot pa te komercialne posiljene reklame, z ubijalsko glasnostjo in brezvezno vsebino reklame ...


na UPC telemach kar lepo premenja, ko so na discovery reklame na naše :|
Life is a psychological game.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zuz3k ()

nejc5 ::

Kolko mam jaz občutek se je to začelo ko so se naši zraven priklopili. Mislim da za nas urejajo srbi discovery podobno kot je MTV Adria.

Okapi ::

A filme in nadaljevanke znate vsi sneti z neta, dokumentarcev pa ne? Dobiš čisto vse, kar se rola na Discoveryju in NG in ostalih (+ BBC in sploh vse), brez reklam, v HD.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

levaky ::

georgi: ja, odkar je digitaln streaming, se lahko reklame "personalizirajo" glede na državo oz sprejemnik...

Sem bil prej slabim mesecem na Norvešem... Tam še vedno ni reklam na Discovery-u, samo na povedniki za njihove oddaje. Na žalost so pa oddaje isto sranje: Auction kings, Moonshiners(hillbilly-i so zabavni:P), OCC,...

Matej

SaXsIm ::

Mene pa nasploh živcirajo razni auction kingi, pa podobni mešetarji.
SaXsIm

Glugy ::

Včasih sem res lahk ogromn gledal Discovery Channel, National Geographic pa Discovery science. Zdej pa komi še kdaj kej najdm da bi gledu. Prov škoda se mi zdi časa. Pa mam rad dokumentarce pa to ampak nvm...to ni več to res. Mythbusterjev zdej že lep čas nism gledu ampak na začetku so bli dost zanimivi nvm prvi dve mogoče celo tri sezone. Pol je pa vse sam še BUM, vse je mogl eksplodirat pa vse se je mogl neki uničvat krneki. Al pa ko so mel plavanje v soku al čem pa v vodi. pač kaj je hitrejš primerjava. To je blo tud krneki. Sej logično da če je neki gostejš da ne morš tok hitr plavat kot bi v redkejšem. A ni no? nevem kakšne take so ble res debilne.
Prov pogrešam en solidn kanal za dokumentarce. HBO pa nimam ker je dodatno za plačat. 95% vseh kanalov bi zmetu stran za en solidn dokumentarni kanal. Sam ne...dodatne kanale k dejansko neki pomenjo pač ne morš vzet brez te osnovne sheme k ma leglo neuporabnih programov. In pol morš plačvat sranje k ga ne rabš. Šmorn od kapitalizma ti rečem.

goranzaric ::

Na netu se najde dosti IPTV list z dosti kanalov vendar brez podnapisov in potem ni treba plačevati za nekaj nekvalitetnega.

krneki0001 ::

Pr nas smo pa TV kupil za otroka, da se lahko z xbox-om in kinect-om igra. 42" TV je samo zato namenjen. Drugače pa TV-ja sploh nimava za gledat. Vse kar gledava, gledava preko računalnika, nove filme si greva pa ogledat v kino.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Vajenc ::

Viasat Explorer, Viasat History in Viasat Nature so kvalitetni. Za mulca pa najraj DaVinci learning channel. Veliko oddaj se ponavlja, ampak mene, ki ne gledam TV vsak dan, to ne moti.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

dzinks63 ::

Npr.: na ufreetv.com, freetvall.com, life4tv je cel kup TV programov katere je možno gledati pod free od History Chanela in še mnogo drugih, kvaliteta slike je res bolj slaba, v malih odprtih oknih še kar gre, vendar so tudi ti programi polni reklam.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Discovery channel

Oddelek: Sedem umetnosti
131728 (1156) SuperVeloce
»

Nova anketa: še gledate televizijske vsebine? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
7811295 (8161) LuiIII
»

Katir TV program največ gledate ?

Oddelek: Loža
343552 (2815) Scorpia
»

Discovery, NGC & Co. - kam so šli dobri dokumentarci?

Oddelek: Sedem umetnosti
263751 (2687) flipflop
»

Discovery Channel (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516294 (5043) Red_Mamba

Več podobnih tem