Forum » Kaj kupiti » Katere Gaming slušalke (do 200 €) kupiti?
Katere Gaming slušalke (do 200 €) kupiti?
gamogon ::
Pozdrav!
Zanimam se za nakup žičnih ali brezžičnih slušalk (ne igra vloge), ki bi jih uporabljal predvsem za igre in teamspeak.
Morajo biti udobne (za neprekinjeno nošenje več ur; da ne boli glava ali ušesa), in imeti čim boljši mikrofon (ker bom z njimi delal med drugim tudi youtube videe je to kar pomemben faktor).
Super bi bilo tudi, če imajo tudi 5.1 ali 7.1 surround, pri čemer mora biti zvok seveda čim močnejši in čistejši (čim boljši zvok v glavnem - tudi za npr. glasbo ali filme).
Cena mora biti manj kot 150€, maximalno pa 200€.
Lepo bi bilo, če jih prodajajo pri kakšnem slovenskem ponudniku (enaa, mimovrste, bigbang, comshop ...) vendar to ni nujno.
Hvala za odgovore.
Zanimam se za nakup žičnih ali brezžičnih slušalk (ne igra vloge), ki bi jih uporabljal predvsem za igre in teamspeak.
Morajo biti udobne (za neprekinjeno nošenje več ur; da ne boli glava ali ušesa), in imeti čim boljši mikrofon (ker bom z njimi delal med drugim tudi youtube videe je to kar pomemben faktor).
Super bi bilo tudi, če imajo tudi 5.1 ali 7.1 surround, pri čemer mora biti zvok seveda čim močnejši in čistejši (čim boljši zvok v glavnem - tudi za npr. glasbo ali filme).
Cena mora biti manj kot 150€, maximalno pa 200€.
Lepo bi bilo, če jih prodajajo pri kakšnem slovenskem ponudniku (enaa, mimovrste, bigbang, comshop ...) vendar to ni nujno.
Hvala za odgovore.
ramiz?! ::
Ja a ne moreš v google vpisat??
Never regret anything, there's always a reason things happen.
kr?en ::
100eur + za neke gayming slusalke (neki kvazi 7.1. zvok, brezicnost) je metanje denarja skozi okno. Raje ene proper HiFi slusalke in locen mikrofon. 10x boljse in bolj uporabno.
Tilen ::
Slušalke do 150 EUR
Jaz sem potem kupil HD 598. Zelo zadovoljen. Je pa res, da nimajo mikrofona, ker se je v preteklosti izkazalo, da je ločen mikrofon pač boljša zadeva.
Jaz sem potem kupil HD 598. Zelo zadovoljen. Je pa res, da nimajo mikrofona, ker se je v preteklosti izkazalo, da je ločen mikrofon pač boljša zadeva.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
kr?en ::
destroyer2k ::
Halfdead987 je izjavil:
Logitech G930 ali G35.
Kako lahko rečeš g35, ker glede kvalitetne izdelave je zelo slabo idelano. zelo veliko jih ima problem tukaj:
http://www.google.si/imgres?imgurl=http...
Pa imam sam te slušalke pa jih nebi predlagal nobenem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2165 (1712) | SloBiscuit |
» | SlusalkeOddelek: Kaj kupiti | 8650 (7640) | Verma |
» | Gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15175 (13335) | dottor |
» | Gaming slušalkeOddelek: Zvok in slika | 5822 (5485) | roKKim |
» | Nakup zvočne kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11053 (10681) | Predator ^^ |