» »

Tablični računalnik

Tablični računalnik

Robocop1 ::

Zdravo,

Ko se že tako govori o tabličnih računalnikih, me zanima več podrobnosti o tej napravi, da premislim, če se splača nakup.
Najprej me zanima, kakšne funkcije nudi sama naprava. Glede na to, da ima vgrajen wifi, verjetno omogoča brskanje po spletu. Kaj pa poslušanje, glasbe in ogled filmov? Pretakanje torrentov? Pregledovanje office in podobnih dokumentov? Mogoče celo poganjanje svojih programov (to kar se da dobit na spletu)? Bom še tako vprašal, katere vrste datotek podpira naprava?
Kako pa je z V/I napravami? Se da gor priklopit zvočnike, mikrofon, mogoče celo tipkovnico in miško za lažje upravljanje (ali je vse na dotik)? Kako pa je z podporo za USB ključke, zunanje diske in podobne stvari?
Programska opreme ali bolje rečeno operacijski sistem... se da zadevo nadgrajevat kot na običajnem računalniku, kjer formatiraš in daš gor neki tretji operacijski sistem? Uporabni programi... lahko nameščam vse možne programe, dokler mi ne zmanjka prostora ali sem omejen na to, kar zadeva vsebuje ob nakupu?

Zaenkrat tole, da vidim ali izpolnjuje moja pričakovanja.
  • spremenil: Robocop1 ()

spyker123 ::

Na forumu imaš malo morje tem o tablicah. Kaj, če bi si najprej prebral vsaj eno od teh oz. še boljše, greš na youtube in vtipkaš "what is tablet PC".

ttommy ::

Asus PadFone......
Gamer

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ttommy ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ubuntu DA/NE (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
14330943 (24090) Zvezdica27
»

iPad 2 ali Transformer (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6318022 (14914) Mavrik
»

Nokia N8 vs Apple iPhone 4 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10026813 (24806) MrX
»

Pomoč pri laptopu ZAŠČITA

Oddelek: Pomoč in nasveti
251419 (978) Azrael

Več podobnih tem