Forum » Kaj kupiti » Mrežna oprema z modrimi,semafor zelenimi LED
Mrežna oprema z modrimi,semafor zelenimi LED
r0b3rt ::
Pozdravljeni,
odločil sem se za posodobitev domačega omrežja in kupujem router ter switch,morda tudi WiFi,z nekoliko boljšimi specifikacijami,kot samo za domačo uporabo.
Sedaj uporabljam Draytek Vigor2110FVn (F pomeni z optičnim WAN vhodom),a ima zgolj 100 megabitne LAN porte. VPN prepustnost pa je manj kot 3MB (~25Mbit) in največ 2 seji sočasno.
Lušta se mi nakup Vigor2960,ki pa ni cenovno najbolj ugoden. Zato sem začel razmišljati o MikroTik,ki pa za konfiguracijo ni user friendly.
Prosil bi za vaša mnenja,predloge in se vam v naprej zahvaljujem.
P.S. Morda ve kdo,kateri routerji,switchi imajo modre ali t.i. semafor zelene (505nm) LED?
odločil sem se za posodobitev domačega omrežja in kupujem router ter switch,morda tudi WiFi,z nekoliko boljšimi specifikacijami,kot samo za domačo uporabo.
Sedaj uporabljam Draytek Vigor2110FVn (F pomeni z optičnim WAN vhodom),a ima zgolj 100 megabitne LAN porte. VPN prepustnost pa je manj kot 3MB (~25Mbit) in največ 2 seji sočasno.
Lušta se mi nakup Vigor2960,ki pa ni cenovno najbolj ugoden. Zato sem začel razmišljati o MikroTik,ki pa za konfiguracijo ni user friendly.
Prosil bi za vaša mnenja,predloge in se vam v naprej zahvaljujem.
P.S. Morda ve kdo,kateri routerji,switchi imajo modre ali t.i. semafor zelene (505nm) LED?
- spremenil: r0b3rt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmogljiv žični router za 100mbit optiko.Oddelek: Omrežja in internet | 8683 (6815) | war-dog |
» | Močnejši router/switch za do 30 uporabnikovOddelek: Omrežja in internet | 1928 (1614) | Pyr0Beast |
» | ADSL nastavitve za ganymede822+Oddelek: Omrežja in internet | 5977 (3998) | Tilen |
» | Wireless WAN-wired lanOddelek: Strojna oprema | 1464 (1293) | gokky |
» | Ruter za manjše podjetjeOddelek: Omrežja in internet | 1301 (1056) | MTB |