Forum » Izdelava spletišč » modul za e-commerce
modul za e-commerce
srus ::
Zdravo!
Zanima me, če obstaja modul za kakšen standardni e-commerce (Presta shop, Drupal, Joomla) s sledečo funkcionalnostjo:
- izpolnitev vprašalnika, ankete, testa
- na osnovi odgovorov sestavljena lista artiklov, ki pokrije potrebe kupca, kot je opisano spodaj
Iščem nekaj v stilu farmacevtske industrije, ko kupec še sam ne ve, da ima problem, ko mu prodajalec že servira listo artiklov, ki pokrijejo ta "problem". Torej se lista predlaganih artiklov ne bi oblikovala na podlagi izrecnih kupčevih želja in interesov (ala iskalnik), ampak na podlagi inteligence, ki bi na osnovi izčrpnega testa ugotovila "pomanjkljivosti" kupca in mu predstavila listo potencialno zanimivih artiklov.
Zanima me, če obstaja modul za kakšen standardni e-commerce (Presta shop, Drupal, Joomla) s sledečo funkcionalnostjo:
- izpolnitev vprašalnika, ankete, testa
- na osnovi odgovorov sestavljena lista artiklov, ki pokrije potrebe kupca, kot je opisano spodaj
Iščem nekaj v stilu farmacevtske industrije, ko kupec še sam ne ve, da ima problem, ko mu prodajalec že servira listo artiklov, ki pokrijejo ta "problem". Torej se lista predlaganih artiklov ne bi oblikovala na podlagi izrecnih kupčevih želja in interesov (ala iskalnik), ampak na podlagi inteligence, ki bi na osnovi izčrpnega testa ugotovila "pomanjkljivosti" kupca in mu predstavila listo potencialno zanimivih artiklov.
Vice ::
Iskalnik ima toliko inteligence kolikor ima podatkov v bazi. Kaj je potrebno za to pa mislim da je jasno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha in tržni inšpektor (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 74152 (33001) | mat xxl |
⊘ | Prejel blago, ne da bi plačal. :))Oddelek: Loža | 5136 (4521) | ZaphodBB |
» | Ocena strani: Ducat.siOddelek: Izdelava spletišč | 3809 (2606) | Gasper12 |
» | Poslovna ideja - internetna prodaja kmetijskih pridelkov (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10299 (9149) | mojca |
» | Cene trgovcev v realnem času (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31821 (29211) | fosil |