Forum » Pomoč in nasveti » Izbrisana particija - MBR
Izbrisana particija - MBR
shadeT ::
Pozdravljeni!
Stalno zadnji čas se mi dogaja da mi na random pokvari MBR in windows 7 ne boota. Potem se matram z windows recovery in delam kar nekaj in enkrat le uspe. Tokrat sem pa šel po drugi poti in probal druge programe za MBR popravljat. Kaj sem naredil res ne vem, ampak po dolgem matranju mi je uspelo bootat, ampak je ostala samo C particija in to je to.
2 particiji s podatki pa sta izginili.
Z active partition recovery programom jih vidim, ampak ne morem restorat.
Kaj naj tukaj naredim:
Kakšen nasvet kaj bi še lahko naredil?
Stalno zadnji čas se mi dogaja da mi na random pokvari MBR in windows 7 ne boota. Potem se matram z windows recovery in delam kar nekaj in enkrat le uspe. Tokrat sem pa šel po drugi poti in probal druge programe za MBR popravljat. Kaj sem naredil res ne vem, ampak po dolgem matranju mi je uspelo bootat, ampak je ostala samo C particija in to je to.
2 particiji s podatki pa sta izginili.
Z active partition recovery programom jih vidim, ampak ne morem restorat.
Kaj naj tukaj naredim:
Kakšen nasvet kaj bi še lahko naredil?
shadeT ::
Sem poskusil, ampak ko pridem do 7. koraka
http://geekyprojects.com/storage/how-to...
Kjer najde particijo in če pritisneš "p" bi ti mogu izpisat fajle pa napiše da ne more. Zato nisem še upal pritisnit "write". Bom kasneje, ko poskusim še enkrat z active partition recovery superscan.
http://geekyprojects.com/storage/how-to...
Kjer najde particijo in če pritisneš "p" bi ti mogu izpisat fajle pa napiše da ne more. Zato nisem še upal pritisnit "write". Bom kasneje, ko poskusim še enkrat z active partition recovery superscan.
bluefish ::
Stalno zadnji čas se mi dogaja da mi na random pokvari MBR in windows 7 ne boota. Potem se matram z windows recovery in delam kar nekaj in enkrat le uspe. Tokrat sem pa šel po drugi poti in probal druge programe za MBR popravljat. Kaj sem naredil res ne vem, ampak po dolgem matranju mi je uspelo bootat, ampak je ostala samo C particija in to je to.Največkrat je ravno to napaka. Ne nujno za opisan problem, vendar vseeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4886 (3868) | Dejk0 |
» | Kako pridi do diska, NUJNO!! (WD My Book Home)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1927 (1702) | poweroff |
» | NTFS problem--HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (988) | blank3 |
» | Povozil napačno particijo z Nortom ghostom!!! Kako dobit podatke nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1149 (1055) | HitriPepe |
» | štart windows 2000 če nimajo MBR ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1202) | JP |