Forum » Pomoč in nasveti » PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Mipe ::
Ravno se mi je prvič po namestitvi (pred nekaj meseci) sesul Windows 8, in sicer z zgornjo napako. Malo sem poguglal, vendar ni čisto jasno, kaj bi lahko bilo narobe.
Athlon II X2 245 2.90 GHz
RAM: 10 GB
Windows 8 Pro 64-bit
ATI Radeon HD 5670
Corsair Force 3 SSD (sistemski disk)
Ker imam občutek, da se bo ta napaka začela pogosteje pojavljati, bi jo rad odpravil. Kaj bi jo lahko povzročilo? RAM? SSD? Kako bi se dalo diagnosticirati?
Athlon II X2 245 2.90 GHz
RAM: 10 GB
Windows 8 Pro 64-bit
ATI Radeon HD 5670
Corsair Force 3 SSD (sistemski disk)
Ker imam občutek, da se bo ta napaka začela pogosteje pojavljati, bi jo rad odpravil. Kaj bi jo lahko povzročilo? RAM? SSD? Kako bi se dalo diagnosticirati?
- spremenil: Mipe ()
Ja, saj sem med zadnjim servisom naročil, da not pustijo 2x4GB, da bo 8GB, pa so not vtaknili še staro 2GB...
Aja, GB, ne MB. Sori.
Aja, GB, ne MB. Sori.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
Doslej z njo ni bilo problemov, po dobri uri pa se sistem še ni sesul, čeprav sem ga malo bolj obremenil. Ko se je sesul, sem imel samo brskalnik gor z dvema taboma - ravno sem bral e-pošto, ko se je reč sesula. Čudna reč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjen CPU? Intel i7 6700kOddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1554) | He-Man |
» | Kakšen je natančen postopek.instalacija win na ssd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 6861 (5760) | creed |
» | Zamenjava Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 4459 (3777) | Ozric |
» | Težavni tudi Intelovi SSD-ji iz serije 320Oddelek: Novice / Diski | 10535 (9248) | jype |