Forum » Hlajenje in modifikacije » COOLER NOISE HELP
COOLER NOISE HELP
miky123 ::
Zivjo!
Ravno sem si omislil AMD (prej sem imel intela)in seveda s tem pripadajoc COOLER (vulcano 9) Namrec zelo me moti ropot le tega..Zanima me ali se lahko cooler nekako "utisa" (poleg rocne nastavitve vzadaj na ohisju) zmansa stevilo obratov mogoce v biosu, ali kaksnim softwarem?
hvala
Gasper
Ravno sem si omislil AMD (prej sem imel intela)in seveda s tem pripadajoc COOLER (vulcano 9) Namrec zelo me moti ropot le tega..Zanima me ali se lahko cooler nekako "utisa" (poleg rocne nastavitve vzadaj na ohisju) zmansa stevilo obratov mogoce v biosu, ali kaksnim softwarem?
hvala
Gasper
Dead_Eye ::
zraven volcanota si dobil 3 stvari - proklopi uni kabelček ki ima uni vrtljivi gumb in pol lahko štelaš obrate od cca 1200 do 5400
The one and only
Ja trenutno se mi vrti z 4900 (vzadaj na gumbu za regulacijo hitrosti imam nastavljen na minimum)
gumbom za hitrost pa lahno nastavim le od 4000 do 5000
kako naj nastavim na manjse obrate?
kako naj nastavim na manjse obrate?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15320 (5071) | acookook |
» | Manjkajoče blagoOddelek: Loža | 3194 (2193) | BivšiUser2 |
» | Sedeti v smer vožnje ali proti? Kaj je bolje?Oddelek: Loža | 3072 (1686) | snela |
» | Dodajanje ventilatorjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (868) | vir |
» | Ojačevalec v avto- potreben dodaten akumulator?Oddelek: Zvok in slika | 3573 (3357) | ;-) |