Forum » Loža » Kam vlagati denar ?
Kam vlagati denar ?
ameba ::
Zdravo,
zanima me kje so trenutno najboljše obrestne mere in kam se najbolj "splača" vložit ?
Glavnica je 5.000€
Hvala za odgovore.
zanima me kje so trenutno najboljše obrestne mere in kam se najbolj "splača" vložit ?
Glavnica je 5.000€
Hvala za odgovore.
- zaklenil: Gandalfar ()
A. Smith ::
Glavnica je 5.000€
Tvoje vprašanje je zelo nedoločeno. Glede na to, da omenjaš obresti, sklepam, da te zanimajo banke. TUKAJ so zbrane ponudbe večine slovenskih bank za različna obdobja vezav, predlagam, da si ogledaš.
V delnice jaz vsaj trenutno ne bi hodil, ker s slovenskimi tako ni nič, ameriške so sredi rasti, a se govori o balonu. Morda evropske, ne vem.
Bitcoin... je zanimiv špekulativen nakup. Trenutno je rast tečaja hitrejša od dotoka pozitivnih novic (sprejemanje valute s strani spletnih strani), čeprav nove novice tudi na tem področju nedvomno so. Spet, govori se o balonu. Mogoče kupiti nek majhen znesek?
Kapital je sicer treba razpršiti (LordPero prikimava), vendar pa ni vsak trenutek pametno vstopiti kamorkoli.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
rajc123 ::
Lep pozdrav si bom kar sposodil to temo ker je ze dolgo od tega me zanima kam se sedaj splaca vloziti denar znesek je pa isto 5000EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: rajc123 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stanovanjski kredit (strani: 1 2 3 4 … 56 57 58 59 )Oddelek: Loža | 504657 (1208) | Lonsarg |
» | Kam ta trenutek s 30K EUR na daljsi rok? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 59946 (18699) | Buggy |
⊘ | kam vlagati €Oddelek: Loža | 3870 (3291) | Blazz |
» | Vlaganje - Vrednostni papirji (delnice)Oddelek: Loža | 5634 (3635) | zavajon |
» | Zmeden - kam naj z denarjem?Oddelek: Loža | 9609 (8429) | _Dormage_ |